ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Με το πρόσχημα της επικείμενης κλιματικής αλλαγής, οι παγκοσμιοποιητές, δημιουργούν φόβο για το κλίμα, ώστε να προκαλέσουν την Μεγάλη Επαναφορά, το Great Reset.

O Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos, σε ανοιχτή συζήτηση με τον Del Bigtree, Αμερικανό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό παραγωγό, χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή ως μία απάτη, που προωθείται από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης στον Δυτικό κόσμο για να αποκτήσουν απόλυτη εξουσία και έλεγχο. 

Μεταξύ των άλλων ο Rob Roos ανέφερε: Οι ελίτ είναι αντίθετοι με τις οικογενειακές αξίες. Αντιτίθενται στη φυσική τροφή. Πηγαίνουν ενάντια στην ελευθερία. Γιατί να αγοράσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο όταν η τιμή του είναι σχεδόν διπλάσια από τη σημερινή και οι άνθρωποι δεν μπορούν να το αγοράσουν; Αν θέλετε να ελέγχετε τους ανθρώπους, πρέπει να ελέγχετε το CO2 γιατί ότι κάνουμε στη ζωή, αναπνέουμε, ζούμε, ταξιδεύουμε, τρώμε, μας οδηγεί σε εκπομπές CO2. Αν μπορείς να ελέγξεις το CO2, τότε ελέγχεις και τους ανθρώπους.

Ο ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στις νέες ταυτότητες. << Όταν οι της παγκοσμιοποίησης συνδέσουν τις ψηφιακές ταυτότητες των ανθρώπων με το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, θα γίνουμε δούλοι. Αν έχετε τότε την ψηφιακή ταυτότητα συνδεδεμένη με το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, το οποίο λένε, "Δεν θα το συνδέσουμε αυτό." Όχι, όχι τον πρώτο χρόνο, ίσως όχι τον δεύτερο, αλλά μετά από πέντε χρόνια, θα μας πούνε: Εντάξει, τώρα είναι τόσο άσχημα με το κλίμα, πρέπει να δημιουργήσουμε προϋπολογισμό για το κλίμα>>. <<Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός χαρακτήρισε την εποχή του κορονοϊού ως Μεγάλη Επαναφορά. Περισσότεροι από 1.600 επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και δύο νομπελίστες, δήλωσαν σε επιστολή τους: Δεν υπάρχει έκτακτη κλιματική ανάγκη>>.

ΥΓ* Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο Bigtree, προέτρεψε το κοινό του να αγνοήσει τις συμβουλές των υγειονομικών αρχών. Σήμερα υπηρετεί ως διευθυντής επικοινωνίας για την προεδρική εκστρατεία του Robert F. Kennedy Jr. το 2024.

Σχόλια