ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Την ώρα που γινόταν εκκλήσεις στην Τουρκία για μποϊκοτάζ ισραηλινών προϊόντων, αποκαλύφθηκε ότι γίνονταν αποστολές από την Τουρκία στο Ισραήλ με πλοία και μεταξύ αυτών ήταν και το πλοίο του γιου του Προέδρου Ερντογάν, Μπουράκ Ερντογάν, αναφέρει δημοσίευμα, με υπογραφή του δημοσιογράφου Μετίν Τζιχάν στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζιχάν αποκάλυψε στην τελευταία του ανάρτηση, ότι πλοία που συνδέονται με μέλη του Κόμματος του Ερντογάν, μέλη του BBP και μέλη HÜDA-PAR, αλλά και το πλοίο που ανήκει στον γιο του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκαναν εμπόριο με το Ισραήλ.

Πρόκειται για το Halit Yıldırım, ιδιοκτησίας της Manta Shipping, που αναχώρησε από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας στις 11 Οκτωβρίου και έφτασε στο λιμάνι Άσντοντ του Ισραήλ στις 14 του ίδιου μήνα. Αφού φόρτωσε, αναχώρησε στις 18 Οκτωβρίου για να παραδώσει το φορτίο του στη Φλόριντα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος επεσήμανε επίσης ότι η ημερομηνία που το πλοίο έφυγε από το λιμάνι ήταν μία ημέρα μετά το χτύπημα του Νοσοκομείου Βαπτιστών Αλ Αχλί στη Γάζα και ανέφερε: Συνοψίζοντας, ενώ ο Πρόεδρος Ερντογάν καταδίκαζε το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό ενός νοσοκομείου στις 17 Οκτωβρίου, η εταιρεία του γιου του Μπουράκ Ερντογάν, φόρτωνε στο ισραηλινό λιμάνι.

Στις 28 Οκτωβρίου, ενώ επέκρινε και πάλι το Ισραήλ και καλούσε τον κόσμο σε συγκέντρωση, το πλοίο του γιου του περνούσε με το φορτίο του τα στενά του Γιβραλτάρ, με προορισμό τις ΗΠΑ. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

The Hellenic Information Team


Σχόλια