Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Είσαι νέος. Διάβασε καλά! Αν θες διαφώνησε, αλλά μην αδιαφορείς! Η πατρίδα εκπέμπει σήμα κινδύνου. Δεν ακούς; Ποιόν περιμένεις να τη σώσει; Ποιόν περιμένεις να σε σώσει; Κατάλαβέ το.  Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου. Όσο κοιτάμε, βέβαια, την τηλεόραση δεν το αντιλαμβανόμαστε. Δεν θα βγει, όμως, από εκεί κανένας σωτήρας... Ο σωτήρας είσαι εσύ, γιατί η πατρίδα είσαι εσύ ! Αν κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, δουλικά, ώρες ατελείωτες. Θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι. Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της. Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέδρασες όταν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις.

Νίκος

Σχόλια

  1. Έχει απόλυτο δίκαιο. Είναι ήδη πολύ αργά, μας έχουν βάλει στον δρόμο που θέλουν και δεν υπάρχει αντίδραση καμία.
    Η δεν το έχουμε καταλάβει, η αδιαφορούμε και αυτό είναι πιο επικίνδυνο.
    Έχουν καταστρέψει την μεσαία τάξη, έχουν σβήσει όλες τις μικρές επιχειρήσεις, ακόμα και τα περιπτερά τους κάθονται στο στομάχι, και θέλουν να τα ελέγχουν ΟΛΑ. Από δουλειά. Μεταφορές,
    ΜΜΕ, τρόφιμα, με τάχα πατέντες για σπόρους, λες και τους σπόρους αυτοί τους ανακάλυψαν, κ.λπ., και θα έρθει η εποχή που ότι θα κάνεις πρέπει να έχεις την έγκρισή τους.
    Αυτό είναι το σχέδιο τους και δυστυχώς έχουν συμπαραστάτες όλους τους ΠΟΥΛΗΜΝΟΥΣ πολιτικούς του κόσμου. Πλασάρουν με όμορφο τρόπο τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, Τσίπρα, Κούλη, Μακρόν και όπως αλλιώς τους λένε, για να γίνει η δουλειά τους, με χειρότερο απ’ όλα, αυτό το μαντρί που το λένε ΕΟΚ και είναι η στρούγκα για τα εκατομμύρια Σκλάβων της άρχουσας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου