ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΘΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΛΙΔΩΜΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.

<<Απλώς βρίσκω το άτομο και το επισημαίνω>>, λέει ο Γκόμες, ένας υπάλληλος που εργάζεται στο τμήμα ηλεκτρονικών ειδών σε ένα τοπικό Target. <<Κάθε 20 λεπτά, κάποιος ερχόταν και έπαιρνε κάτι και έτρεχε έξω>>, είπε ο υπάλληλος στο κατάστημα. Σε ένα Walgreens στο South Beach της πόλης, μια πελάτισσα είπε ότι καταλαβαίνει γιατί το αποσμητικό και οι οδοντόβουρτσες είναι κλειδωμένες, αλλά παραπονέθηκε. <<Είναι πολύ καλοί εδώ, αλλά είναι εκνευριστικό. Όταν είναι υποστελεχωμένοι, πρέπει να περιμένεις>>, είπε η Stacey Reynolds-Peterson.

Οι πελάτες κατεψυγμένων τροφίμων στην πόλη που μαστίζεται από το έγκλημα, αναγκάστηκαν να βρουν έναν υπάλληλο για να ξεκλειδώσει τα αλυσοδεμένα ψυγεία, καθώς οι λιανοπωλητές λαμβάνουν δραστικά μέτρα για να κρατήσουν μακριά τους κλέφτες. Οι πόρτες στο τμήμα κατεψυγμένων τροφίμων σε ένα τοπικό Walgreens φαίνονται κλειδωμένες για τους πελάτες, οι οποίοι προφανώς χρειάζονται τη βοήθεια του προσωπικού για να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα. <<Οι υπάλληλοι είπαν ότι συνήθως οι κλέφτες καθαρίζουν όλη την πίτσα και το παγωτό κάθε βράδυ. Συνήθως χτυπούν 20 φορές την ημέρα. Ολόκληρο το κατάστημα είναι ουσιαστικά κλειδωμένο>>, έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα η Betty Yu του KPIX. Δημοσίευσε επίσης βίντεο με σειρές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ειδών οικιακής χρήσης, καλλυντικών και σνακ, κλειδωμένων πίσω από πλαστικά φράγματα στα ράφια, μια τακτική που έχει επίσης εφαρμοστεί στο Target. Ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός καταψύκτη παγωτού με λουκέτο σε ένα CVS. <<Νυχτερινό ταξίδι στο φαρμακείο CVS για να λάβω φάρμακα, και βλέπω ένα αστυνομικό αυτοκίνητο μπροστά που κλήθηκε λόγω κλέφτη. Φυσικά και πολλά αντικείμενα κλειδώθηκαν όπως το παγωμένο τμήμα>>, έγραψε στο Twitter ο Tim Huang. Μια πελάτισσα, η Danielle Strauss, περίμενε πάνω από τρία λεπτά για να αγοράσει ένα μόνο σωληνάριο οδοντόκρεμας στο κατάστημα Safeway, ανέφερε η Standard.

Οι αγοραστές και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα παραπονιούνται ότι τα αντικλεπτικά μέτρα είναι ενοχλητικά και χρονοβόρα και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται βομβητές για την πρόσβαση στα προϊόντα.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ 

NEW YORK POST


Σχόλια