Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 


ANAZΩΠΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ενώ ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντούσε σε ερωτήσεις σε τηλεοπτικό κανάλι, η εκπομπή διακόπηκε ξαφνικά από τις φωνές <<Ωχ Θεέ μου>>. Ακολούθησε διάλειμμα, η εκπομπή συνεχίστηκε και ο Ερντογάν είπε: <<Έχω σοβαρό κρυολόγημα στο στομάχι, εύχομαι καλή επιτυχία στο κοινό μας>>.  

Ο Ερντογάν συμμετείχε στη ζωντανή μετάδοση στο Kanal 7 και στο Ülke TV. Η μετάδοση, που είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 22:00, ξεκίνησε στις 23.30. Ο αρχισυντάκτης του Ülke TV, Hasan Öztürk, που έκανε μια ερώτηση εκείνη την ώρα, φώναξε στον σκηνοθέτη <<διαφημίσεις>> και προσπάθησε να σηκωθεί. Εκείνη τη στιγμή, ο ήχος του <<Ωχ>> που ακούστηκε μέσω της οθόνης ακολουθήθηκε από διακοπή του προγράμματος πριν οι κάμερες δείξουν τον Ερντογάν. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μετά από ένα διάλειμμα περίπου 20 λεπτών. 

Σχετικά με την ασθένειά του, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε: <<Καταρχάς, φυσικά, καλή τύχη σε εσάς. Χθες και σήμερα έγινε έντονη προεκλογική δουλειά και είχα ένα σοβαρό κρυολόγημα λόγω αυτής της προεκλογικής δουλειάς. Σκέφτηκα μάλιστα ότι αν ακυρώναμε για λίγο το πρόγραμμα, θα υπήρχε παρεξήγηση. Είπα, υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Τέτοιες καταστάσεις βέβαια συναντάμε κατά καιρούς σε αυτή την πολυάσχολη δουλειά. Εύχομαι σε εσάς και το κοινό μας καλή τύχη». Ο Ερντογάν ήταν στον αέρα για περίπου 12 λεπτά ακόμα, έως ότου το πρόγραμμα έληξε. Στο τέλος του προγράμματος,  είπε: <<Ζητώ ιδιαίτερα συγχώρεση από όλους τους πολίτες μου που μας παρακολουθούν στις οθόνες τους>>.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ 

Dunya

Σχόλια