ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ;

Η ιατροδικαστής κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι δύο οικογένειες αιτήθηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να γίνει επανεξέταση DNA στις δύο εναπομείνασες σορούς που φυλάσσονται στο νεκροτομείο Λάρισας. Απαντώντας σε ερώτηση για το τι μπορεί να έχει συμβεί στην φοιτήτρια από τη Λάρισα και δεν έχει εντοπιστεί μετά από τις έρευνες στα συντρίμμια των τρένων, δήλωσε: Θα θέλαμε να έχουμε κάτι να δώσουμε στους συγγενείς, αλλά δεν έχει έρθει οτιδήποτε από το παιδί αυτό σε εμάς. Δεν έχει εντοπιστεί κάτι.

Η ίδια εξηγώντας τι μπορεί να συνέβει, τόνισε ότι μάλλον θα είχε την ατυχία η φοιτήτρια, να βρίσκονταν στο σημείο όπου αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη θερμοκρασία των 1.000 – 1.100 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

Σχετικά για τον ακριβή αριθμό των νεκρών, όπως είπε, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Όλες οι σοροί ήρθαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από όλους μας και από το κλιμάκιο αυτό αλλά και από εμάς και είναι αυτοί που λένε. Πόσοι άνθρωποι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο σημείο που εκδηλώθηκε η μεγάλη πυρκαγιά, δεν το ξέρω και δε θα βρεθεί τίποτα, συνέχισε. Ο θάνατος των 57 ατόμων ήταν ακαριαίος. Υπήρχαν κακώσεις από τη σύγκρουση και κακώσεις από τη φωτιά. Η κάθε σορός έχει τα δικά της ευρήματα και αυτό θα καταγραφεί αναλυτικά στην ιατροδικαστική έκθεση.

Σχόλια