ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


333.000 περιπτώσεις τουλάχιστον παρενεργειών από τον εμβολιασμό ενάντια στον κορονοϊό στην Γερμανία.

Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ

...........Για τους Scholz και Lauterbach, ο εμβολιασμός κατά του κορoνοϊού ήταν πάντα χωρίς παρενέργειες. Και δυστυχώς για αυτόν, δεν το λέει μόνο μια φορά σε ένα tweet, όπως υποστηρίζει τώρα αλλά το επαναλαμβάνει - με τον Markus Lanz και την Anne Will. Σε εκείνα τα talk show στα οποία ο Lauterbach είναι μόνιμος  σταρ καλεσμένος αυτό το διάστημα. <<Αυτή ήταν μια υπερβολή που έκανα κάποτε σε ένα αποτυχημένο tweet.>>. Αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι αλήθεια, δεν ήταν απλώς ένα "αποτυχημένο tweet" - ήταν η επικοινωνιακή στρατηγική του Lauterbach. Και ο υπουργός Υγείας δεν ήταν μόνος σε αυτό. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολιασμού είναι <<εξαιρετικά απίθανες>>, δήλωσε η πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας, Alena Buyx. Και μετά η καγκελάριος. Τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2021, ο Olaf Scholz είναι χαρούμενος: Στη Γερμανία, σχεδόν 60 εκατομμύρια πολίτες έχουν πλέον εμβολιαστεί πλήρως - προσοχή - <<χωρίς να έχουμε μάθει για σοβαρές παρενέργειες ή μακροχρόνιους περιορισμούς>>. Ο Scholz ακολουθεί επίσης αυτή τη γραμμή επικοινωνίας στο Κοινοβούλιο...... (focus.de)

Τώρα, ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Karl Lauterbach, παραδέχετε ότι η  κυβέρνηση γνωρίζει την ύπαρξη εκτεταμένων παρενεργειών και αναπηριών που αποδίδονται στο εμβόλιο κατά της Covid. Σε συνέντευξη στο ZDF Heute Journal ο Lauterbach ανέφερε ότι γνωρίζει πως οι εμβολιασμοί έχουν προκαλέσει στους πολίτες-θύματα <<βαριές αναπηρίες>> και <<μόνιμους>> τραυματισμούς. Μάλιστα η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει να αποζημιώσει οικονομικά τους παθόντες.
<<Αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό. Είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις>>, σημείωσε, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο>>.
Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: Η φαρμακοβιομηχανία απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη, την ώρα που περισσότερες από 333.000 περιπτώσεις παρενεργειών εμβολίου έχουν συσσωρευτεί και καταγράφονται όλο και περισσότερες υποθέσεις. Τώρα η κυβέρνηση λέει ότι ήταν έκτακτη ανάγκη, τα εμβόλια θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα γρήγορα, ήταν μια μάχη ενάντια στα lockdown. Σε αυτήν την εξαιρετική κατάσταση, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έκαναν πολλές παραχωρήσεις στη φαρμακοβιομηχανία, την απάλλαξαν από την ευθύνη για τις συνέπειες του εμβολιασμού.

 Όπως ανακοίνωσαν ερευνητές, ο Lauterbach υποβάθμισε τα ποσοστά παρενεργειών, καθώς οι σοβαροί <<τραυματισμοί>> που φέρονται να συμβαίνουν στην πραγματικότητα είναι <<πλησίον 1 στις 100 δόσεις>>. Ο Lauterbach συνιστά τώρα σε φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Biontech, να διοχετεύουν τα <<υπερβολικά κέρδη>> τους σε ένα ίδρυμα προς όφελος των θυμάτων του εμβολιασμού.

Σχόλια