Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 


Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, μετά τις απολύσεις  σε εργαζόμενους του Δήμου  με την αιτιολογία ότι ανήκουν στην τρομοκρατική  οργάνωση FETO (Κίνημα Γκιουλέν) και στην εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ, κατηγόρησε τον υποψήφιο για τον Δήμο Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ, ότι είναι προδότης, στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO  και ότι ελέγχεται από την ΑΑΔΕ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, την ώρα που η μοναδική χώρα που έχει χαρακτηρίσει το κίνημα Γκιουλέν σαν τρομοκρατική οργάνωση, είναι το καθεστώς της Τουρκίας. Καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν έχει κάνει τέτοιο χαρακτηρισμό. Ο Φετουλάχ Γκιουλέν δεν έχει εκδοθεί στην Τουρκία από τις ΗΠΑ, συνεπώς και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τον θεωρούν τρομοκράτη.

Ο Οντέρ Μουμίν, με επίσημη ανάρτηση στον ιστότοπο του Δήμου Ιάσμου, καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ.  Αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58* του Ν.3852/2010 και ζητάει της  παραιτήσεις των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, και ο ίδιος θα  ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του δήμου Ιάσμου.

Το θέμα αναδεικνύει η aftodioikisi.gr που έχει ζητήσει σχετική ενημέρωση από τα υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, εδώ και δύο ημέρες. Τα υπουργεία προς το παρόν δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση. Γιατί άραγε αργεί να παρέμβει η πολιτεία; 

 

 

Σχόλια