ΜΑΛΜΕ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ LUND. TA ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA

 


Για πρώτη φορά ερευνητές έδειξαν πώς ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια σειρά ανθρώπινων ηπατικών κυττάρων, (Epoch Times).

Ο Δρ Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος, επικριτής των εμβολίων COVID, δήλωσε ότι τα ευρήματα έχουν τεράστιες επιπτώσεις μόνιμης χρωμοσωμικής αλλαγής που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο είδος χρόνιων ασθενειών.

Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA BNT162b2 In vitro σε κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος.

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line

Από τον Markus Aldén 1 [ORCID] , Francisko Olofsson Falla 1, Daowei Yang 1, Mohammad Barghouth 1, Τσενγκ Λουάν 1, Μάγκνους Ράσμουσεν 2 και Yang De
Marinis 1,[ORCID] 1 Department of Clinical Sciences, Lund University, 20502 Malmö, Sweden 2 Infection Medicine, Department of Clinical Sciences, Lund University, 22362 Lund, Sweden

www.mdpi.com

ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    

Οι προκλινικές μελέτες του εμβολίου mRNA του COVID-19 BNT162b2, που αναπτύχθηκε από την Pfizer και τη BioNTech, έδειξαν αναστρέψιμες ηπατικές επιδράσεις σε ζώα που έλαβαν την ένεση BNT162b2. Επιπλέον, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το RNA του SARS-CoV-2 μπορεί να αντιστραφεί και να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα των ανθρώπινων κυττάρων. Σε αυτή τη μελέτη, διερευνήσαμε την επίδραση του BNT162b2 στην κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος Huh7 in vitro. Τα κύτταρα Huh7 εκτέθηκαν σε BNT162b2 και πραγματοποιήθηκε ποσοτική PCR σε RNA που εκχυλίστηκε από τα κύτταρα. Ανιχνεύσαμε υψηλά επίπεδα BNT162b2 σε κύτταρα Huh7 και αλλαγές στη γονιδιακή έκφραση του μακράς διάσπαρτου πυρηνικού στοιχείου-1 (LINE-1), που είναι μια ενδογενής αντίστροφη μεταγραφάση. Η ανοσοϊστοχημεία που χρησιμοποιεί δέσμευση αντισώματος με LINE-1 ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης-1 πρωτεΐνη δέσμευσης RNA (ORFp1) σε κύτταρα Huh7 που υποβλήθηκαν σε αγωγή με BNT162b2 έδειξε αυξημένη κατανομή πυρήνα της LINE-1. Η PCR σε γονιδιωματικό DNA κυττάρων Huh7 που εκτέθηκαν σε BNT162b2 ενίσχυσε την αλληλουχία DNA μοναδική για το BNT162b2. Τα αποτελέσματά μας υποδεικνύουν γρήγορη πρόσληψη του BNT162b2 στην ανθρώπινη κυτταρική σειρά του ήπατος Huh7, που οδηγεί σε αλλαγές στην έκφραση και κατανομή της LINE-1. Δείχνουμε επίσης ότι το mRNA του BNT162b2 μεταγράφεται αντίστροφα ενδοκυτταρικά στο DNA σε μόλις 6 ώρες μετά την έκθεση στο BNT162b2.

Λήψη: 18 Ιανουαρίου 2022 / Αναθεώρηση: 19 Φεβρουαρίου 2022 / Αποδοχή: 23 Φεβρουαρίου 2022 / Δημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2022 (Αυτό το άρθρο ανήκει στο Θέμα Κλινική, Μεταφραστική και Βασική Έρευνα για τις ασθένειες του ήπατος).

Παρά του ότι το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών) αναφέρει ότι <<Το γενετικό υλικό που παραδίδεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας>>, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Lund στο Μάλμε της Σουηδίας διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο mRNA εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και ενεργοποιεί το DNA του κυττάρου στον πυρήνα για να αυξήσει την παραγωγή της έκφρασης του γονιδίου LINE-1 για την παραγωγή mRNA.

 

Σχόλια