Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ


ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

L'agression de Stéphane Claireaux à son propre domicile lors de la manifestation contre le passe sanitaire est absolument inacceptable. Les images sont profondément choquantes.
Ανίκ Ζιραρντέν @AnnickGirardin ...........Η επίθεση στον Stéphane Claireaux στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στο πάσο υγείας είναι απολύτως απαράδεκτη. Οι εικόνες είναι βαθιά σοκαριστικές, έγραψε η υπουργός Υπερπόντιων Εδαφών, Ανίκ Ζιραρντέν, καταδικάζοντας την επίθεση εναντίον του Στεφαν Κλερό που είναι βουλευτής των Σαιν-Πιερ και Μικελόν ή Νήσων Αγίου Πέτρου και Μιχαήλ, ένα σύμπλεγμα νησίδων στο Βόρειο Ατλαντικό ωκεανό, συνολικής έκτασης 242 τ.χλμ., που ανήκουν και αποτελούν Γαλλική εδαφική επικράτεια από το 1763.

Πολίτες ξαναβγήκαν το Σαββατοκύριακο στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για πολλοστή φορά κατά της <<παγκοσμιοποιημένης>> κοινωνίας που επιβάλλεται αλλά και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού πάσου, με την κυβέρνηση να προβληματίζεται αλλά να δείχνει μία στάση που δεν συνάδει με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσαν ΜΜΕ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ μετά από δήλωση του Μακρόν ότι θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή στους ανεμβολίαστους ώστε να εμβολιαστούν με το <<ζόρι>>  κατά της COVID, ενώ υπάρχουν δημοσιογραφικές αναφορές που θέλουν τον Γάλλο πρόεδρο να σκέφτεται τρόπους για να απαγορεύσει στους ανεμβολίαστους να ψηφίσουν.

Σχόλια