ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο WINNIE

Σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης, μίλησε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το περίπτερο της Παιδικής & Εφηβικής Γωνιάς της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου και συναντήθηκε με τους μικρούς μαθητές. Συζήτησε με τα παιδιά σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει το βιβλίο στη ζωή τους, άκουσε τις προτιμήσεις τους για τα βιβλία που τους αρέσουν και τους επεσήμανε κάποια άλλα που θα άξιζε να διαβάσουν.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και είπε στα παιδάκια ότι το όνομά του είναι και αρσενικό και θηλυκό. Αυτό είναι και το δικό της αγαπημένο. <<Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα>>.

Όπως ανέφερε είναι Η ΓΟΥΙΝΙ THE POOTH. Ως γνωστόν ο Άγγλος συγγραφέας Α. Α. Μιλν, αναφέρεται ΣΤΟΝ Γουίνι το Αρκουδάκι, έναν φανταστικό χαρακτήρα που δημιούργησε ο ίδιος.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΝΤΕΟ  https://www.youtube.com/watch?v=2j7hkF32pcM


Σχόλια