Δ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής στο Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας του Α.Π.Θ, σε τηλεοπτική εκπομπή, στο AlertTV, μεταξύ των άλλων ανέφερε: 

Από τη στιγμή που έχουμε στοχευμένα εμβόλια όταν εξουδετερώνεται μία μόνο ποικιλία ας πούμε του ιού, η επανάληψη του ίδιου εμβολίου δεν πρόκειται ποτέ να μας δώσει ανοσία για μια άλλη ποικιλία εάν δεν το έκανε από την αρχή. Η ανοσία μπορεί να πέφτει όταν καταργείται η κυτταρική ανοσία. Αυτή όμως δεν την μετρήσανε.

Αν όλοι εμείς που έχουμε μια ηλικία και περάσαμε τις παιδικές αρρώστιες, πάμε να δούμε αν έχουμε αντισώματα, κανένας μας δεν θα έχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ανοσία, γιατί με το που θα εμφανιστούν οι ανάλογοι ιοί η κυτταρική ανοσία, η κυτταρική μνήμη θα παράξει αντισώματα. Άρα λοιπόν εδώ ασχολούμαστε με μια γύρω-γύρω όλοι ανοσία τάχα, που δεν ξέρουμε. Εάν ήθελε κάποιος να κάνει μια σοβαρή δουλειά θα διέτασσε έναν δειγματοληπτικό έλεγχο και της κυτταρικής ανοσίας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Δεν έχουμε ούτε χούντα ούτε ναζί. Οφείλουμε να σεβαστούμε τις ελευθερίες του άλλου.
Δεν μπορούμε να αφαιρούμε στοιχεία του βασικού πολιτισμού του Δυτικού πολιτισμού γιατί εμφανίστηκε ένας ιός με θνητότητα 0,2%.
Οι ελευθερίες και τα δικαιώματά μας καταστρατηγούνται συνεχώς και από εκεί και πέρα θα θέλαμε όλοι τη ζωή μας όπως την ονειρευόμασταν πίσω. Η πολιτική σκηνή δεν το καταλαβαίνει ή δεν θέλει να το καταλάβει.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΑΝ....
Αν είχαμε εμβόλια σαν αυτά που ξέραμε από πάντα, θα συμφωνούσα για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αλλά επειδή δεν έχουμε τέτοια εμβόλια, ένα τέτοιο σχέδιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Οι κορονοϊοί δεν αφήνουν γενικώς μόνιμη ανοσία, άρα το να ασχοληθούμε με τα εμβόλια έχει ένα αρχικό ρίσκο. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στο γιατί τα εμβόλια δεν είναι καλά, δεν είναι μόνο καινούργια αλλά και το πως συμπεριφέρεται ο ιός και πως κάνουν αντισώματα. Μας λείπουν πολλά στοιχεία για να έχουμε ένα καλό-καλό φάρμακο όπως πλέον έχουν όλοι καταλάβει.

TA KAINΟΥΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
Δεν ξέρουμε τι κάνουν, ίσως να βοηθήσουν τους ασθενείς που είναι στο σπίτι τους, αλλά όπως καταλαβαίνετε για να δώσουμε ένα τοξικό φάρμακο, δεν υπάρχουν ακίνδυνα φάρμακα κατ΄οίκον, θα πρέπει οι γιατροί να υπάρχουν και να πηγαίνουν σπίτι. Αλλά αυτό δεν γίνεται σήμερα οπότε όλοι οι άρρωστοι θα πρέπει να πάνε και να στοιβαχτούν στα νοσοκομεία. Καταλαβαίνετε γιατί διαστροφή μιλάμε; 


Σχόλια