Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. 

ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η απόφαση του πρωθυπουργού για αναγκαστικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, αλλά και το πρόστιμο των 100 Ευρώ ανά μήνα έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών αλλά και προβληματισμό στη ΝΔ, αφού κανείς δεν γνωρίζει εάν τελικά οι εκλογές διεξαχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι αντιδράσεις προέρχονται και από το νομικό κόσμο με συνταγματολόγους να κάνουν λόγο για παράνομες και αντισυνταγματικές τακτικές.

Ο γνωστός Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης, ανέφερε σε ιστοσελίδα, πως το να υποχρεώνεις κάποιον να εμβολιαστεί είναι παράνομο και συγχρόνως αντισυνταγματικό. Ο εξαναγκασμός είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και παραβιάζει το Διεθνές δίκαιο. Δεν επιτρέπεται να γίνονται παρεμβάσεις στο σώμα χωρίς συναίνεση. Παραβιάζονται όλες οι αρχές της δημοκρατίας. Όταν επιβάλλεται αναγκαστικά ένα μέτρο, καμία επέμβαση στο σώμα δεν γίνεται χωρίς συναίνεση.
Για να γίνει, θα πρέπει να είναι ευρύτατα διαδεδομένη λοιμώδης νόσος που θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ξέρουμε ακριβώς την επικινδυνότητα της.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

 tilegrafimanews.gr

Σχόλια