Ο ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας. Πέραν αυτού στελέχη του κόμματος μιλάνε για επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Ο ΑλέξηςΤσίπρας ζήτησε να παρθούν έκτακτα μέτρα από επιστήμονες κοινής αποδοχής και ευθυγραμμίζεται πλήρως με την κυβερνητική πολιτική στο θέμα του εμβολιασμού. <<Σύμμαχος>> του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος αναφέρει: Η αριστερά πρέπει να διεκδικήσει τον μαζικό καθολικό εμβολιασμό. Επειδή το δράμα θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη, σήμερα πρέπει να ξεκινήσει συντονισμένη δράση από τις οργανωμένες Αριστερές και Προοδευτικές δυνάμεις για να σωθεί ο εργαζόμενος Λαός.

Όπως υποστήριξε πρόσφατα η ΝΔ, ο κ. Γεροτζιάφας, φέρεται να ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαιτίας της παρουσίας του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το <<νέο ΕΣΥ>>, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι ιατροί και επιστήμονες. 

Στις 9 Μαρτίου φέτος, το THETOC, δημοσιοποίησε ηλεκτρονική ανάρτηση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξησ της ΝΔ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ

Στην πλατεία της Νεας Σμυρνης εγινε δημοσιος βασανισμος ενος πολιτη
Τα συνταγματικα δικαιωματα παραβιαζονται συστηματικα
Τα ανθρωπινα δικαιωματα παραβιαζονται συστηματικα
Η μιση χωρα, ενα χρόνο μετα την εναρξη της πανδημιας κινδυνευει να γίνει Bergamo
Το υπουργειο υγειας εν μεσω πανδημίας ειναι βαρκα στο γυαλο
Ο παιδεραστής Γεωργιαδης συμβουλος του πρωθυπουργου προστατευθηκε κ ο Λιγναδης καλύφθηκε μεχρι το τελος.
Βλεπουμε εδω κ δεκα μηνες τον θανατο του εμπορακου και την υποβιβαση του εργατη στο επιπεδο του σκλαβου
Η εθνικη κυριαρχια ειναι κουρέλι
Η ακροδεξιά συμμορία πρεπει να πέσει με λαϊκες κινητοποιήσεις
Τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστερας εχουν σημερα τεράστια ευθύνη. Δεν πρεπει να αφησουν την ακροδεξια συμμορια να μετατρεψει την χωρα σε συγχρονο μετεμφυλιακο κρατος.
Να βγουν απο τον λήθαργο και τον φοβο της πανδημιας κ να προκαλεσουν λαικες κινητοποιησεις τωρα.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ <<ΚΑΤΕΒΗΚΕ>>

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ (16.10 -- 3/11/2021)

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/grigoris-gerotziafas-poios-einai-o-aristeros-kathigitis-iatrikis-pou-exorgise-ti-nd---to-kalesma-tou-uper-kinitopoiiseon/#

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα ΜEGA, ανέφερε πως εάν στην Ελλάδα συνεχίσουν να χάνουν χρόνο, μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνει και lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός και θα προστεθούν μερικές χιλιάδες βαριά ασθενείς με COVID-19 και θα θησαυρίσουν οι μεγάλοι ιδιωτικοί όμιλοι υγείας από την περίθαλψη των μη COVID-19 ασθενών.


Σχόλια