ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΝΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ COVID

Ο σχετικός πίνακας δείχνει ότι από 2/8 έως 12/9 προστέθηκαν 154.441 εμβολιασμένοι με θετικό τεστ, ενώ οι μη εμβολιασμένοι ήταν 106.303. Το ποσοστό των θετικών εμβολιασμένων επί του συνόλου αυξάνεται συνεχώς κάτι που έχει θορυβήσει την επιστημονική κοινότητα αλλά και κυβερνώντες όπως στην Ελλάδα οι οποίοι εξακολουθούν να προτρέπουν τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο λόγω κοινωνικής ευθύνης. 

Στον πιό κάτω πίνακα βλέπουμε ότι σε αυτές τις έξι εβδομάδες, έχουν προστεθεί 1291 θάνατοι εμβολιασμένων, ενώ οι μη εμβολιασμένοι είναι 469. Ο καταγεγραμμένος αριθμός των σχετιζόμενων θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της κίτρινης κάρτας μέχρι τις 15/9/21 είναι 1.651. Οι παρενέργειες έφτασαν τις 1.205.544.

Ο ιατρός γενικής Ιατρικής κ.
 Παντελής Οικονόμου, αναφερόμενος στο γεγονός είπε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων που πέθαναν με COVID ανεβαίνει συνεχώς και πλέον είναι στο 70% επί του συνόλου, έναντι 65% πριν από 6 εβδομάδες. Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό και αναγράφονται στίς ανακοινώσεις του οργανισμού UK Health Security Agency.

Ο κ. Οικονόμου σε άρθρο του που ανγράφηκε στους Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία, αναφέρει ότι υπάρχει μία ασυνήθιστα υψηλή συχνότητα αναφερόμενων και καταγεγραμμένων παρενεργειών και θανάτων με τα εμβόλια για τον COVID-19 σε σύγκριση με άλλα εμβόλια. Ορισμένες παρενέργειες είναι πιο συνηθισμένες στους νέους, ιδίως η μυοκαρδίτιδα. Όταν υπάρχει πιθανή βλάβη από μία καινοτομία (όπως τα πειραματικά εμβόλια) και λίγα είναι γνωστά για αυτή, η αρχή της πρόληψης επιβάλλει πρώτα να μην βλάπτεις. Καλύτερα ασφαλής παρά μετανιωμένος. Η ανάλυση κινδύνου-οφέλους για τα εμβόλια για τον COVID-19 οδηγούν σε ένα μεγάλο δυνητικό κίνδυνο συγκριτικά με κανένα όφελος για τα παιδιά και τους νέους. Είναι ανήθικο συνέχισε μεταξύ των άλλων, να θέτουμε σε κίνδυνο παιδιά και νέους ανθρώπους για να προστατέψουμε άλλους ενήλικες. Αλτρουιστικές συμπεριφορές όπως η αιμοδοσία ή η προσφορά οργάνων είναι όλες εθελοντικές. Η φυσική ανοσία από τη λοίμωξη με τον SARS-CoV-2 είναι ολοκληρωμένη και δυνατή και πιο αποτελεσματική από την ανοσία μέσω εμβολίων, ιδίως σε σχέση με τις μεταλλάξεις. Τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι είναι πιο ασφαλείς με την φυσική ανοσία.

Οι θετικές περιπτώσεις Covid-19 στους εμβολιασμένους, οφείλονται σε ανθεκτικά στελέχη beta, gamma, delta, epsilon και lambda, που φέρουν μεταλλάξεις, οι οποίες μειώνουν την ικανότητα των αντισωμάτων να τα ουδετεροποιούν, αναφέρεται σε έρευνα επιστημόνων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι συμπεραίνουν ότι οι εμβολιασμοί, μάλλον προκαλούν μεταλλάξεις ή ενισχύουν μεταλλάξεις, που είναι ανθεκτικές σε αυτούς.

Σχόλια