ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ 44χρονη ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ


Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, κατέληξε λίγες ώρες αφότου πραγματοποίησε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca  στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας.

Η άτυχη μητέρα, εμβολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγός της σε Ραδιοφωνική εκπομπή, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Εμφάνισε πυρετό, που αντιμετώπισε με αναλγητικό, ενώ στη συνέχεια υπήρξε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στις 04.30 τα ξημερώματα της Τρίτης παρά τις προσπάθειες των γιατρών που την επισκέφθηκαν στο σπίτι.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΛΙΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ

Η ιατροδικαστική εξέταση, αναφέρει ότι ο θάνατος προήλθε από καρδιακή ανακοπή, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη φέρεται να εμφάνισε ιστορικό παλιού εμφράγματος και θρομβώσεων.

<< Όλο το κουράγιο το βρίσκω για τα παιδιά μου. Η νεκροψία έδειξε ότι έφυγε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Το θέμα είναι γιατί δημιουργήθηκε. Αν δεν βάζαμε ιατροδικαστή θα μπορούσε το θέμα να προχωρήσει για να δούμε αν ήταν από το εμβόλιο ο θάνατος; Ήταν μια υγιέστατη κοπέλα, πριν καιρό είχε κάνει γενικές εξετάσεις. Πώς βγήκαν αυτά που λένε για παλιό έμφραγμα; Λένε πράγματα που δεν υφίστανται. Λένε ότι 13 Απριλίου είχε κάνει επέμβαση, δεν είχε περάσει ούτε έμφραγμα. Αν είχε προβήματα υγείας θα πήγαινε; Εσείς αν είχατε περάσει τρία εμφράγματα θα πηγαίνατε να κάνετε το Astrazeneca;» είπε ο σύζυγός της Κώστας Γκουγκουλιάνης στο OPEN.

Σχόλια