Dr RYAN COLE. EMBΟΛΙΑ = ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Ιατρός της Cole Diagnostics, ενός από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα εργαστήρια στην Πολιτεία του Idaho. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100.000 εργαστηριακές εξετάσεις Covid-19 και έχει θεραπεύσει πάνω από 350.000 ασθενείς κατά τη διάρκεια της ιατρικής του σταδιοδρομίας. Δρ Ryan Cole.

Οι επισημάνσεις του προστίθενται σε αυτούς που προσπαθούν επιστημονικά να εξηγήσουν για το <<στημένο>> όπως λένε <<παιχνίδι>> εξάρτησης της κοινωνίας μέσω του COVID-19 και του εμβολιασμού.

Dr. Ryan Cole Blows The Whole COVID-19 Propaganda Away 
By Bill Sardi April 7, 2021

Οι λοιμώξεις του κορονοϊού είναι εποχιακές.

Μέσος όρος ηλικίας θανάτου από COVID-19 είναι  78,6 έτη. Μέση ηλικία ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ ιστορικά 78,6 έτη.

Η χρήση μάσκας προσώπου σε εξωτερικούς χώρους είναι απόλυτη τρέλα. Καμία μελέτη δεν δείχνει κάποιο υπερμεταδοτικό γεγονός σε εξωτερικούς χώρους. Η καλύτερη «μάσκα» από όλα είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Δεν υπάρχει εποχή κρυολογήματος και γρίπης. Υπάρχει μόνο σεζόν χαμηλής βιταμίνης D.

Η φλεγμονώδης (κυτοκίνη) καταιγίδα δεν μπορεί να ελεγχθεί χωρίς επαρκή επίπεδα βιταμίνης D.

Τεράστιος αριθμός Αμερικανών έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.

96% των ασθενών σε ΜΕΘ έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D

Ζείτε σε βόρεια κλίματα, είστε ανοσοκατασταλμένοι εάν δεν παίρνετε συμπληρώματα βιταμίνης D κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Οι σκανδιναβικές χώρες (Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία) κάνουν εξετάσεις στους πολίτες τους δύο φορές το χρόνο για βιταμίνη D και ενισχύουν 35 τρόφιμα με βιταμίνη D.

Ο πληθυσμός μας αφήνεται ευάλωτος σε οποιαδήποτε εποχική ιογενή λοίμωξη χωρίς πρόγραμμα δημόσιας υγείας για την προώθηση της επάρκειας της βιταμίνης D.

Δεν υπάρχει κοινωνική ανισότητα στη φροντίδα, αλλά το γεγονός ότι η πιο σκούρα χρωστική ουσία του δέρματος αναστέλλει τη σύνθεση της βιταμίνης D με τον ήλιο στο δέρμα.

Ο Fauci λέει ότι παίρνει προσωπικά 8000-9000 μονάδες βιταμίνης D την ημέρα, αλλά γιατί αυτό δεν έχει γίνει μήνυμα δημόσιας υγείας;

Τα τρία πρώτα μηνύματα δημόσιας υγείας πρέπει να είναι: 1ον βιταμίνη D, 2ον βιταμίνη D, 3ον βιταμίνη D.

Σύμφωνα με το νόμο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να εγκρίνει ένα εμβόλιο εάν υπάρχει αποδεδειγμένη θεραπεία. 

Η κυβέρνηση διαπλέκεται με μια εταιρεία εμβολίων. Τόσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση όσο και η Moderna διατηρούν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο RNA. Η «αλεπού φρουρεί το κοτέτσι».

Τα εμβόλια είναι ένα πείραμα για την κοινωνία.

Το εμβόλιο δεν είναι αποδεδειγμένο και δεν υπάρχουν καν δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

nikosxeiladakis

Σχόλια