ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ


Η Ασφάλεια Αττικής, στο πλαίσιο έρευνας που είναι σε εξέλιξη υπό την εποπτεία εισαγγελέα, μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με τις οποίες ο τηλεπαρουσιαστής εμπλέκεται σε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, ενώ σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι, καθώς και την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, προχώρησε στην προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ.
Στο σπίτι του στο Διόνυσο πραγματοποιείται έρευνα αλλά και στο κανάλι του στα Μελίσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, για τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και αν οι υποθέσεις έχουν σχέση μεταξύ τους.

Άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη. Πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα. Η ταυτοποίηση τους έγινε από το σακίδιο που πέταξαν πριν πυροβολήσουν 3 φορές προς τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς άφησαν πάνω τους γενετικό υλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν το ίδιο πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, στοιχείο που προέκυψε μετά την ανάλυση που έγινε στους κάλυκες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.


ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ 

Σχόλια