ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Ο Δρ.Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της ModernaInc. σε μια συζήτηση το 2017, εξήγησε πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας:

Τα τελευταία 30 χρόνια, ζούμε αυτή την εκπληκτική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω, ότι στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αυτό αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών. 

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό που λέγεται messengerRNA ή mRNA (αγγελιοφόρο RNA) για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας για την παραγωγή πρωτεΐνης, δηλαδή το υλικό από το οποίο φτιαχτήκαμε όλοι. Αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες είναι που καθορίζουν τί θα κάνει το κύτταρο.

Εμείς, αυτό το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα. 

Έτσι αν μπορούσαμε να το αλλάξουμε, αν μπορούσαμε να εισαγάγουμε μια γραμμή κώδικα ή να αλλάξουμε μια γραμμή κώδικα, αυτό θα έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη στον καρκίνο».ίντεο: https://youtu.be/FU-cqTNQhMM)


Σύμφωνα με τον Zaks, χρειάστηκαν δεκαετίες για την καταγραφή της αλληλουχίας του ανθρώπινου γονιδιώματος, η οποία ολοκληρώθηκε το 2003. «Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα».

 

Το 2017, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας του είναι να παρασκευάσει μεμονωμένα «εμβόλια»για τον καρκίνο, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των μεμονωμένων καρκινοπαθών «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».


Σε άρθρο του ο Κλεάνθης Γρίβας, ψυχίατρος, νευρολόγος, Διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναφέρει: 

ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ «ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

 

Το γενετικό υλικό ενός ατόμου είναι «το λογισμικό της ζωής»(όπως είπε ο πολύς ΔρZaks). Εάν αυτό ισχύει, τότε προκύπτει ένα κρισιμότατο ερώτημα: Ποιος πρέπει να έχει απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα («λογισμικού») κάθε ανθρώπου; Απ’ την απάντηση σ’ αυτό, εξαρτάται το παρόν και το μέλλον της ανθρώπινης υπόστασης.

 

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι διαταραγμένοι τρωγλοδύτες που ασχολούνται με την τροποποίηση του γενετικού υλικού του ανθρώπου (αυτοί οι δήθεν «επιστήμονες» της γενετικής κοπτο-ραπτικής – «άνθρωποι»  άνοες, ανενδοίαστοι και παθολογικά άπληστοι για χρήμα και εξουσία),οι ζωντανές υπάρξεις δεν είναι μηχανές. Και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που συμβαίνει να  διαθέτουν σώματα, ψυχές και ελεύθερη βούληση. 

 

Συνεπώς, όποιος προσπαθεί επιβάλλει την εφαρμογή μιας πειραματικής «θεραπείας»που τροποποιεί που αλλοιώνει το γενετικό υλικό του ανθρώπου, παραβιάζει βάναυσα τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που απαιτεί την ενημερωμένη συναίνεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη ή πειραματική θεραπεία, αλλά και το διεθνές δίκαιο στο οποίο έχει ενσωματωθεί ο Κώδικας της Νυρεμβέργης. Δηλαδή, διαπράττει ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για το οποίο θα παραμένει εσαεί υπόλογος.


ΟΙ FRANKENSTEIN «ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ» ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ

 

Η αλαζονική δήλωση του Δρ.Zaks για τη δημιουργία του «εμβολίου»-FrankensteinmRNA, σύμφωνα με την οποία οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα

διαψεύδει απολύτως τον συστηματικά καλλιεργημένο και διαδομένο μύθο ότι αυτά τα «εμβόλια» mRNAδεν αλλάζουν τον γενετικό κώδικα.


Πόσο διαρκεί η προστασία του COVID-19 Vaccine Moderna; Επί του παρόντος, η διάρκεια της προστασίας που παρέχει το COVID-19 Vaccine Moderna δεν είναι γνωστή. Τα άτομα που εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο της κλινικής δοκιμής θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται για 2 χρόνια προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της προστασίας.

Σχόλια