ΕΜΒΟΛΙΑ - ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ


H Δρ Sherri J. Tenpenny είναι ιατρός οστεοπαθολογίας, πιστοποιημένη σε τρεις ιατρικές ειδικότητες. Ευρέως θεωρείται ως η πιο πεπειραμένη και ειλικρινής γιατρός σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα εμβόλια στην υγεία.

Η Δρ Tenpenny έχει φιλοξενηθεί σε εκατοντάδες ραδιοφωνικά και εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένου του Dr. Oz Show και του Today Show Australia). Έχει κάνει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ και στην Ιατρική Σχολή Case Western Reserve και έχει μιλήσει σε συνέδρια, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε ευρύ φάσμα θεμάτων στον τομέα της Ολοκληρωμένης Ιατρικής, όπως η υγεία του μαστού, η θερμογραφία του μαστού, οι γυναικείες ορμόνες, ιατρικές χρήσεις ιωδίου και οι ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν τα εμβόλια στην υγεία. Τώρα, προειδοποιεί το κοινό, ότι τα αποτελέσματα της απόθεσης του εμβολίου COVID θα ξεκινήσουν σε 3 έως 6 μήνες.

Η Δρ Tenpenny έγραψε: «Σύμφωνα με το Coronavirus Vaccine Tracker, από τις 26 Δεκεμβρίου 2020, 83 εμβόλια βρίσκονται στη φάση 1, 2 ή 3 κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και ζώα, με 18 να πλησιάζουν τα τελικά στάδια της δοκιμής. Ποτέ πριν δεν έχουν δοκιμάσει τόσες πολλές εταιρείες ταυτόχρονα τόσα διαφορετικά εμβόλια, έναντι ενός ιού που δεν έχει απομονωθεί. Από αυτά που δοκιμάστηκαν, πέντε εμβόλια είναι τώρα πρώιμης χρήσης, με τρία εμβόλια εγκεκριμένα για κλινική χρήση Pfizer, Moderna και AstraZeneca. 

«Είστε πρόθυμοι να κάνετε την ένεση με κάτι άγνωστο και να μην το δοκιμάσετε ποτέ πριν σε ανθρώπους;» ρωτάει.
Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι είναι τώρα τα ινδικά χοιρίδια για αυτές τις ενέσεις

Η Δρ Tenpenny αποκαλύπτει επίσης τη διαφθορά της ένεσης AstraZeneca, ξέρετε αυτό που περιέχει βρεφικό ιστό.

«Ο υποψήφιος εμβολίου παρουσιάζει ενδιαφέρον επειδή οι κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δημοσιοποιήθηκαν ευρέως ως το πρώτο και πολλά υποσχόμενο εμβόλιο», έγραψε. «Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, αναφέρθηκε ότι όλοι οι εμβολιασμένοι πίθηκοι που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το εμβόλιο της Οξφόρδης μολύνθηκαν όταν προκλήθηκαν. Τότε, γιατί η εταιρεία προχώρησε με το μεταονομαζόμενο υποψήφιο εμβόλιο AZD1222; Επειδή παρόλο που το εμβόλιο δεν προστάτευε τα ζώα από μόλυνση, μετριάζει την ασθένεια. Παρακολουθούμε αυτόν τον τύπο λογικής, καθώς τα εμβόλια 80+ COVID προσπαθούν να εισέλθουν στην αγορά εμβολίων πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συντακτική Ομάδα Νίκου Χειλαδάκη

Σχόλια