Ο ΜΥΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΣΗΣΗ


ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ

Αντίδοτο στα βρώμικα παιχνίδια των πολιτικών και των φαρμακοβιομηχανιών είναι η ενημέρωση και η αποθυματοποίησή μας σε αυτό το θανάσιμο παιχνίδι εξουσίας.

ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, άρχισα να ερευνώ τη θεωρία που πρεσβεύει ότι οι εμβολιασμοί είναι επιβεβλημένοι, τόσο ατομικά όσο και μαζικά. Εντόπισα σοβαρά σφάλματα, ψεύδη και κατάφωρη εξαπάτηση στην «επιστήμη» που υποστηρίζει τον εμβολιασμό. Επιπρόσθετα, δεν βρήκα επιστημονικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τη θεωρία ότι ο εμβολιασμός προλαμβάνει τη νόσηση επειδή προάγει την παραγωγή αντισωμάτων. Επιπλέον, διαπίστωσα ότι τα στοιχεία που έχουν συντελέσει στη μαζική αποδοχή της άποψης ότι ο εμβολιασμός αποτελεί τον μοναδικό τρόπο περιορισμού των λοιμωδών νοσημάτων, είναι είτε παραποιημένα είτε παραπλανητικά διατυπωμένα. Τα ψεύτικα στοιχεία δίνουν στον κόσμο την εντύπωση ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις επιδημίες. Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. 

Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση του αντιγριπικού εμβολίου, το οποίο οι αρχές συνιστούν πιεστικά να χορηγείται σε βρέφη, ενηλίκους και ηλικιωμένους, κάθε χρόνο. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Cochrane Collaboration εξετάζει τακτικά τα δεδομένα των νέων επιστημονικών ερευνών για την αποτελεσματικότητα των αντιγριπικών εμβολίων. Ωστόσο, παρότι μέχρι στιγμής η οργάνωση αυτή έχει αναλύσει εκατοντάδες σχετικές μελέτες, δεν αποδεικνύεται ότι το αντιγριπικό εμβόλιο προλαμβάνει τη νόσηση, συγκριτικά με το πλασέμπο (εικονικό φάρμακο).

Η πλήρης απουσία κλινικών στοιχείων που επιβεβαιώνουν την άποψη ότι ο εμβολιασμός προλαμβάνει τη νόσηση, μιλά από μόνη της. Ο εμβολιασμός όχι μόνο δεν προλαμβάνει τη νόσηση, αλλά συντελεί και στην εξάπλωσή της.

 *Η νόσηση προκαλείται από τα εμβόλια, όχι από τους ιούς.

*Οι ιοί ενεργοποιούν θεραπευτικές διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν είναι εχθροί, αλλά φίλοι μας.

*H γρίπη των χοίρων που ξέσπασε το 2009 οφειλόταν σε γενετικά τροποποιημένο, τεχνητό ιό.

*To AIDS εισήχθη σκόπιμα στην Αφρική, με στόχο τη λεηλασία των άφθονων πλουτοπαραγωγικών πόρων της από ορισμένες δυτικές χώρες.

*Πολλά εμβόλια είναι γενετικά τροποποιημένα, και ο στόχος τους είναι η πρόκληση της νόσησης, ώστε μετέπειτα να επινοηθούν «προληπτικές μέθοδοι» για τη διάσωση του πληθυσμού από τα «θανατηφόρα νοσήματα».

*Το «επιστημονικό γεγονός» ότι τα μικρόβια τη νόσηση, στο οποίο βασίζεται η σύγχρονη πολιτική φροντίδας της υγείας, είναι μύθος.

*Τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες, στις οποίες συγκαταλέγονται τα αυτοάνοσα νοσήματα, το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και ο αυτισμός.

Οι πραγματικές επιστημονικές αλήθειες δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των διαμορφωτών της πολιτικής, που είναι ευφυέστατα άτομα. Και αυτό δεν είναι μύθος! Μοναδικό μέλημα των φαρμακοβιομηχανιών-κολοσσών είναι η κερδοσκοπία, η οποία εξασφαλίζεται με τη διαιώνιση μύθων. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα εμβόλια και οι κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάζονται, αποκομίζουν πακτωλό κερδών όταν οι πληθυσμοί νοσούν ή κυριεύονται από το φόβο της νόσησης.

Και εντέλει, οι φαρμακοβιομηχανίες τα κατάφεραν: Η μία γενιά μετά την άλλη πιστεύει ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και χαρίζουν μακροζωία.

Ιδού πέντε βασικοί μύθοι γύρω από τον εμβολιασμό, οι οποίοι δείχνουν πώς έχουμε εξαπατηθεί μαζικά.

Μύθος # 1: Τα εμβόλια προλαμβάνουν τη νόσηση
Η αλήθεια: Υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά εμβολίων που προκάλεσαν και διέδωσαν την ασθένεια που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν. Η σχετική βιβλιογραφία βρίθει από περιστατικά ατόμων και ομάδων που εμβολιάστηκαν για ένα λοιμώδες νόσημα, από το οποίο προσβλήθηκαν σε μεταγενέστερη φάση.

Μύθος # 2: Τα εμβόλια ξεριζώνουν τις ασθένειες
Η αλήθεια: Τα λοιμώδη νοσήματα ήταν σε ύφεση για χρόνια πριν από τις καμπάνιες μαζικού εμβολιασμού. Η βελτίωση των συνθηκών ατομικής και συλλογικής υγιεινής, καθώς και η αναβάθμιση της διατροφής, κατέστησαν τον πληθυσμό πιο ανθεκτικό στα λοιμώδη νοσήματα και τη νό- σηση εν γένει. Από την άλλη, επανεμφανίζονται ασθένειες που θεωρούνται ξεριζωμένες, όπως ο κοκίτης και η ιλαρά, και μάλιστα συχνά δριμύτερες. Αυτό παρατηρείται ιδίως σε πολλές αφρικανικές χώρες, όπου ξεσπούν επιδημίες παρά τις καμπάνιες μαζικού εμβολιασμού ή ίσως εξαιτίας τους.

Μύθος # 3: Τα εμβόλια ενισχύουν την ανοσία
Η αλήθεια: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Εξαιτίας των συνθετικών, χημικών, γενετικά τροποποιημένων συστατικών τους, τοξινώνουν τον οργανισμό. Επειδή αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καταστέλλουν την ικανότητά του να εξουδετερώνει τη νόσηση και να επιφέρει ίαση. Τα εμβόλια ξεγελούν το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας τεχνητή ανοσία. Ο μηχανισμός τους διαφέρει παρασάγγες από εκείνον της φυσικής ανοσίας. Η παρέμβαση σε αυτές τις λεπτές ισορροπίες έχει οδυνηρό τίμημα.

Μύθος # 4: Τα εμβόλια είναι ασφαλή
Η αλήθεια: Κάθε χρόνο, οι γιατροί αναφέρουν χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες των εμβολιασμών, στις οποίες καταγράφονται χιλιάδες θάνατοι και μόνιμες αναπηρίες. Στις μακροπρόθεσμες βλάβες συγκαταλέγονται οι νευρολογικές διαταραχές και τα αυτοάνοσα νοσήματα. Ουσιαστικά, οι ερευνητές καταλογίζουν δεκάδες διαταραχές του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος στα προγράμματα μαζικών εμβολιασμών που εφαρμόζονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Μύθος # 5: Η θεωρία των εμβολιασμών έχει επιστημονικό έρεισμα
Η αλήθεια: Η μικροβιολογική θεωρία του Παστέρ -την οποία ο ίδιος ανακάλεσε λίγο πριν πεθάνει- αποτέλεσε τη βάση της συμβατικής ιατρικής και της πρακτικής των εμβολιασμών. Ωστόσο, δεκάδες γιατροί και ερευνητές (ανεξάρτητοι και μη) έχουν δημοσιεύσει συγγράμματα με αντικείμενο τα σοβαρά σφάλματα στη θεωρία και πρακτική του εμβολιασμού.

 

Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσουμε τα κίνητρα πίσω από τις «επιστημονικές αλήθειες» που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, καθώς τα παιδιά μας λαμβάνουν ενέσεις με γενετικά τροποποιημένα βιολογικά και χημικά συστατικά, τα οποία παραπλανητικά καλούνται «εμβόλια».

Ίσως έχουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης. Όλοι είμαστε λάτρεις των εύκολων, άμεσων λύσεων. Επωφελούμενη από αυτό το χαρακτηριστικό μας, η βιομηχανία των εμβολίων θησαυρίζει, βάσει ενός δυσδιάκριτου αλλά βασικού σφάλματος. Η προσέγγισή της είναι η εξής: Απόκτησε εφ’ όρου ζωής ανοσία σε ένα λοιμώδες-φλεγμονώδες νόσημα, χωρίς όμως να προσβληθείς από αυτό.

Οι θανατηφόρες πολιτικές της φαρμακοβιομηχανίας


Γιατί, λοιπόν, κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές; Η διάδοση της θεωρίας που πρεσβεύει ότι οι ιοί και τα βακτήρια προκαλούν ασθένειες, είναι ένα μέσο ελέγχου των μαζών, αφού διασπείρει συλλογικό φόβο. Και η διάδοση της συγκεκριμένης θεωρίας συνεπάγεται μυθώδη κέρδη. Κατά τη δεκαετία του 1960, ελλείψει επιδημιών, η βιομηχανία των εμβολίων γνώριζε υποχρηματοδότηση σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, καταστρώθηκε σχέδιο για την κατασκευή νέων ιών, οι οποίοι θα προκαλούσαν καρκίνο σε πειραματόζωα, δήθεν στο πλαίσιο της αντικαρκινικής έρευνας. Ωστόσο, η ανάμειξη ιογενών στελεχών με στόχο τη δημιουργία ιών που δεν υπάρχουν στη φύση, άνοιξε το δρόμο για την αποδιοργάνωση του ανοσοποιητικού συστήματος ακόμη και υγιών ατόμων. Όλα αυτά έγιναν προκειμένου να δημιουργηθούν νέες ασθένειες, για τις οποίες ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει φυσική ανοσία.


ANDREAS MORITZ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

terrapapers

*Η ιστοσελίδα terrapapers.com δεν έχει σκοπό να παρακινήσει γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζει διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών. Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.

 



Σχόλια