ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ;

Δολοφονήθηκε στην Αγία Πετρούπολη

Εργαζόταν για το εμβόλιο COVID-19

Σε έκθεση της 19ης Δεκεμβρίου 2020 από τον Thomas Clark, MD, MPH, με τίτλο «Αναφυλαξία μετά από την απόδειξη εμβολίου m-RNA COVID-19», βρέθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα.
Σύμφωνα με το CDC, από τις 18 Δεκεμβρίου 2020, 3150 άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 έγιναν «ανίκανα να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες». 
Συγκεκριμένα, η γραφική παράσταση έχει ως εξής: Ενεργή επιτήρηση V-safe για εμβόλια COVID-19 Εκδηλώσεις επιπτώσεων στην υγεία (αδυναμία εκτέλεσης κανονικών καθημερινών δραστηριοτήτων, αδυναμία εργασίας, απαιτούμενη φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας) 18 Δεκεμβρίου (5:30 μ.μ. EST): 3.150. 3.150 στα 112.807, δηλαδή ποσοστό 2,79% των ατόμων που δεν μπορούν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες μετά τον εμβολιασμό τους για το COVID-19. Πηγή: CDC.gov  

Ο Ρώσος επιστήμονας Αλέξανδρος «Sasha» Kagansky εργαζόταν για το εμβόλιο COVID-19 βρέθηκε νεκρός σε ύποπτες συνθήκες στην Αγία Πετρούπολη, προσθέτοντας έναν ακόμη στη λίστα των ατόμων που συμμετείχαν σε έρευνα για κορονοϊούς που πέθαναν μυστηριωδώς. Ο Alexander ‘Sasha’ Kagansky, 45 ετών, αναφέρθηκε ότι έπεσε με το εσώρουχό του από ένα παράθυρο του 14ου ορόφου σε ένα ψηλό επίπεδο – και βρέθηκε με μαχαιριά. (https://greatgameindia.com/russian-covid-19-scientist-assassinated/). 

Ο Ρώσος βιολόγος είχε στενούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και εργαζόταν στην πόλη για 13 χρόνια έως τουλάχιστον το 2017. Σύμφωνα με τον Moskovsky Komsomolets (MK), η ρωσική ερευνητική επιτροπή άνοιξε έρευνα για δολοφονία και ένας 45χρονος άνδρας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση. (https://www.interfax.ru/russia/742161).

Ο Δρ Kagansky είχε υπηρετήσει ως Διευθυντής του Κέντρου Γονιδιωματικής και Αναγεννητικής Ιατρικής στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Άπω Ανατολής της Ρωσίας στο Βλαδιβοστόκ, όπου συνέχισε την ερευνητική συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Ο MK ανέφερε ότι ο ακαδημαϊκός είχε «αναπτύξει ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού» και ότι πέθανε «υπό περίεργες συνθήκες». Η έκθεση συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί πίστευαν ότι είχε συμβεί «τσακωμός» πριν πέσει ο Kagansky. Είχε πρόσφατα λάβει ρωσική επιχορήγηση για να μελετήσει νέους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας κακοήθων όγκων του εγκεφάλου και ήταν υποστηρικτής της έρευνας για τις χρήσεις βοτάνων και μανιταριών ως θεραπεία καρκίνου.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Σχόλια