ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ DNA. DARPA BIOCHIP. TO NEO EΡΓΑΛΕΙΟ.


Ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μισοί από τους Αμερικανούς ψηφοφόρους περιμένουν σοβαρά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του εμβολίου COVID και καθώς ολοκληρωτικά κράτη και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επιχειρούν να απαιτήσουν απόδειξη αρνητικών τεστ πριν από ένα ταξίδι, ένα νέο εργαλείο στην αποθήκη της κυβερνητικής επιτήρησης και ελέγχου αποκαλύπτεται. Το μικροτσίπ έχει φτάσει. 

Ενώ πολλοί εξακολουθούν να επιτίθενται σε οποιονδήποτε προειδοποιεί για το «ερχόμενο Microchip» ως συνωμοσιολόγο, πολέμιο της τεχνολογίας (Luddite) ή θρησκευτικά φανατισμένο, αυτό το microchip έχει φτάσει.

 Αλλά οι κυβερνήσεις δεν χρειάζεται να διαφημίσουν το τσιπ ως μέθοδο παρακολούθησης, εντοπισμού και ελέγχου των πληθυσμών τους. Αντ΄ αυτού, διαφημίζουν το τσιπ ως τρόπο παρακολούθησης και ανίχνευσης COVID και άλλων κορονοϊών. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα πολύ πιο εύκολο πλασάρισμα σε ένα κοινό κυριολεκτικά τρομοκρατημένο από τις κυβερνήσεις του και τα κύρια Μέσα Ενημέρωσης, τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Raul Diego αναφέρει λεπτομερώς τη δημιουργία και την ερχόμενη κυκλοφορία του νέου βιοτσίπ στο άρθρο του, «A DARPA-Funded Implantable Microchip to Detect COVID-19 Could Hit Markets Μέχρι το 2021», όπου γράφει: Η πιο σημαντική επιστημονική ανακάλυψη από το νόμο της βαρύτητας κρυβόταν από τα μάτια για σχεδόν μια δεκαετία και το καταστροφικό δυναμικό της για την ανθρωπότητα είναι τόσο τεράστιο που η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή στον πλανήτη χρησιμοποίησε αμέσως τους τεράστιους πόρους της για να την αποκτήσει και να την ελέγχει, χρηματοδοτώντας την έρευνά της και την ανάπτυξή της μέσω οργανισμών όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), ο Οργανισμός Προηγμένων Έργων Έρευνας Άμυνας (Defense Advanced Research Projects Agency – DARPA) και η Βιοϊατρική Αρχή Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (Biomedical Advanced Research and Development Authority – BARDA ) του HHS

Η επαναστατική ανακάλυψη έγινε από έναν Καναδό επιστήμονα με το όνομα Derek Rossi το 2010 καθαρά τυχαία. Ο συνταξιούχος τώρα καθηγητής του Χάρβαρντ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο National Post ότι βρήκε έναν τρόπο να «επαναπρογραμματίσει» τα μόρια που φέρουν τις γενετικές οδηγίες για την ανάπτυξη των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, για να μην αναφέρουμε όλες τις βιολογικές μορφές ζωής.

Αυτά τα μόρια ονομάζονται «αγγελιοφόρος ριβονουκλεϊκό οξύ» ή mRNA (messenger ribonucleic acid) και η νεοανακαλυφθείσα ικανότητα να ξαναγράψει αυτές τις οδηγίες για την παραγωγή οποιουδήποτε είδους κυττάρου σε έναν βιολογικό οργανισμό έχει αλλάξει ριζικά την πορεία της ιατρικής και της επιστήμης της Δύσης, ακόμα κι αν κανείς δεν έχει το  έχει παρατηρήσει ακόμη.

Όπως το θέτει ο ίδιος ο Rossi: «Η πραγματικά σημαντική ανακάλυψη εδώ ήταν ότι θα μπορούσατε τώρα να χρησιμοποιήσετε το mRNA και αν το τοποθετήσετε στα κύτταρα, τότε θα μπορούσατε να κάνετε το mRNA να εκφράσει οποιαδήποτε πρωτεΐνη στα κύτταρα». 

Ιδού τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία.

Αυτή η νέα τεχνολογία ισοδυναμεί με τον τηλεχειρισμό των βιολογικών διεργασιών.

Ο Diego συνεχίζει: Ήδη από το 2006, η DARPA ερευνούσε πώς να εντοπίσει ιογενείς παθογόνους οργανισμούς του ανώτερου αναπνευστικού μέσω του προγράμματος «Προβλέποντας την υγεία και την ασθένεια» (PHD), το οποίο οδήγησε στη δημιουργία του Γραφείου Βιολογικών Τεχνολογιών του οργανισμού (BTO), όπως αναφέρθηκε από τη Whitney Webb σε ένα άρθρο το Μάιο για το The Last American Vagabond. Το 2014, το BTO της DARPA ξεκίνησε το πρόγραμμα «In Vivo Nanoplatforms» (IVN), το οποίο ερευνά εμφυτεύσιμες νανοτεχνολογίες, οδηγώντας στην ανάπτυξη της «υδρογέλης».

Η Hydrogel είναι μια νανοτεχνολογία της οποίας ο εφευρέτης από την αρχή  καυχήθηκε ότι «Αν πάει καλά, με την έγκριση του FDA, τότε οι καταναλωτές θα μπορούσαν να έχουν τους αισθητήρες εμφυτευμένους στον πυρήνα τους για να μετράνε τα επίπεδα γλυκόζης, οξυγόνου και γαλακτικού.» Αυτό το υλικό που μοιάζει με φακούς επαφής απαιτεί έναν ειδικό εκγχυτήρα να εισαχθεί κάτω από το δέρμα όπου μπορεί να μεταδίδει ψηφιακά σήματα με βάση το φως μέσω ενός ασύρματου δικτύου όπως το 5G.

Μόλις εμφυτευτούν σταθερά μέσα στο σώμα, τα ανθρώπινα κύτταρα βρίσκονται στο έλεος οποιουδήποτε προγράμματος mRNA παρέχεται μέσω αυτού του υποστρώματος, εξαπολύοντας έναν εφιάλτη δυνατοτήτων. Είναι ίσως το πρώτο αληθινό βήμα προς τον πλήρη τρανθρωπισμό (transhumanism -τεχνητή νοημοσύνη).

By Robert Wheeler
The Organic Prepper

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

www.nikosxeiladakis.gr


Σχόλια