Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ.

       ΚΑΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ρεβέκκα Σόμερ. Δημοσιογράφος, ακτιβίστρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οποία όπως λέει, ανακάλυψε τον βρώμικο σκοπό αυτών που προωθούν την αφροασιανή εισβολή στην Ευρώπη.

Έως το 2012 δούλεψε ως αντιπρόσωπος της κοινωνίας των πολιτών με ειδικό συμβουλευτικό χαρακτήρα στα Hνωμένα Εθνη στη Νέα Υόρκη και στη Γενεύη αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα αυτόχθονα έθνη (γηγενείς) και το Διεθνές Δίκαιο. Συνεργάστηκε στενά πάνω από μια δεκαετία με το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον οργανισμό UNHCR για τους πρόσφυγες.


Για δύο μήνες υποκρίθηκε την «εθελόντρια» εντός της δομής της Μόριας, προκειμένου να ανακαλύψει περισσότερα για τη δράση των ΜΚΟ, ειδικά αυτών που προέρχονται από την πατρίδα της, τη Γερμανία. Ισχυρίζεται ότι λόγω καταγωγής και εμφάνισης ήταν εύκολο στους άλλους «εθελοντές» των ΜΚΟ να της ανοιχτούν και να της πουν πράγματα που δεν θα έλεγαν σε καμία περίπτωση σε κάποιους εκτός του «κύκλου» τους. Όπλα και «βαρόνοι» που απειλούν τη ζωή πολιτών δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τους κατοίκους της περιοχής. Παρεμβάσεις ξένων κρατών υπέρ ΜΚΟ, πολύ χρήμα που κυκλοφορεί και απατεωνιές του χειρίστου είδους στις πλάτες τόσο των μεταναστών όσο και των Ελλήνων. Έφυγε από τη Λέσβο την ημέρα των συλλήψεων μελών των ΜΚΟ, αφού πρώτα είχε καταθέσει όσα είχε δει και είχε μάθει στις αρμόδιες Αρχές, διότι φοβήθηκε για τη ζωή της αλλά και την ασφάλεια του υλικού που είχε συγκεντρώσει. Όπως απεκάλυψε η ίδια, υπάρχουν κάποιοι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για όσους χαλούν τα σχέδιά τους. Κάποιοι «βαρόνοι» των ΜΚΟ έχουν δικούς τους στρατούς, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται. «Έχω 200 Αραβες, έχω 200 Αφγανούς» και δεν είναι καν κάποια επίσημη, κάποια εγγεγραμμένη ΜΚΟ, αλλά πρόσωπα τα οποία όμως έχουν μεγάλη επιρροή. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιρροή τους για να απειλήσουν όσους φέρνουν αντιρρήσεις σε αυτό που κάνουν.

Οι αποκαλύψεις της κα. Σόμερ.

Σίγουρα το σημείο αναφοράς και αλλαγής στην πορεία των πεποιθήσεών μου και στις πεποιθήσεις πολλών υπήρξε η πρωτοχρονιά του έτους 2015 στην Κολωνία της Γερμανίας. Μέχρι τότε προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα σχήματα συμπεριφοράς και σκεπτικού, την κοσμοθεωρία τους η οποία πηγάζει από την θρησκεία τους το Ισλάμ και τον πολιτισμό-κουλτούρα τους, λόγου χάρη με την δικαιολογία, ότι είναι νέοι στον πολιτισμό μας. Αλλά δυστυχώς έγινα η ίδια μάρτυρας ως εθελόντρια και αναγκάστηκα να παρακολουθώ επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα ετών, και να παραδεχτώ εν τέλει, ότι όταν αφορά σε μουσουλμάνους πρόσφυγες, έχουν μεγαλώσει με παντελώς διαφορετικές αξίες, ότι έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από την παιδική τους ηλικία και έχουν κατηχηθεί κατά τέτοιο τρόπο από το Ισλάμ, ώστε να αντιμετωπίζουν εμάς τους «απίστους» με αλαζονεία και υπεροψία. Προσωπικά το αποκαλώ «μουσουλμανική μαντίλα στο κεφάλι…..Αν αναλογιστείς, πόσοι άνθρωποι καταφεύγουν ξαφνικά στην Γερμανία που φορούν ισλαμική μαντίλα, και μόνο η μαζικότητα των ανθρώπων αυτών αλλοιώνει στην Γερμανία τα πάντα. Αυτό είναι από τώρα ορατό. Έχω γίνει πολύ προσεκτική και ιδιαιτέρως δύσπιστη και καχύποπτη. Θα ήταν προτιμότερο όλοι οι υπόλοιποι να εγκατασταθούν σε ένα άλλο μουσουλμανικό κράτος και να ζητήσουν άσυλο, να ψάξουν για εργασία και για μία καλύτερη ζωή, αντί να προσπαθούν να μας επιβάλλουν τις απαξιωτικές και μισογύνες μεσαιωνικές τους αξίες και να μας βλάψουν μακροπρόθεσμα ανεπανόρθωτα». Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί εντός του καταυλισμού οι οποίοι έχουν δεσμούς με στρατιωτικές και παραστρατιωτικές οργανώσεις της Μ. Ανατολής. Πολλοί από αυτούς δε δεν έχουν μόνον δεσμούς με οργανώσεις, αλλά ήταν οι ίδιοι μαχητές. Κατάλαβα, μιλώντας μαζί τους, ότι παρά το γεγονός πως οι αιτήσεις τους ήταν σίγουρο ότι θα απορρίπτονταν, δεν ήταν διατεθειμένοι να επιστρέψουν. Και αυτό παρά το γεγονός ότι τους δίνονται τα κίνητρα από τον ΔΟΜ. Hθελαν με κάθε κόστος και κάθε τρόπο να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την κεντρική Ευρώπη, και ειδικότερα τη Γερμανία και τη Σουηδία. Μου είπαν, επίσης, ότι ακόμη και αυτοί που απελαύνονται από την Ε.Ε. στις χώρες τους επιστρέφουν και δεύτερη, ενδεχομένως και τρίτη φορά. Ισως όμως, το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν η βρομιά που κυριαρχούσε εντός του καταυλισμού και η οποία απεδείκνυε ότι όλα αυτά περί ΜΚΟ, που καθαρίζουν και φροντίζουν να επικρατούν καλές υγειονομικές συνθήκες, είναι απλώς στυγνή προπαγάνδα.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

nikosxeiladakis.gr




Σχόλια