ΕΚΘΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAHES

ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAHES KATEBAΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ  ΤΟ FB. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ??

Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20. Αυτή τη φορά με τον Αθ. Περδικόπουλο.

Έριξαν τη μάσκα της δήθεν ψευδούς είδησης με σαθρή πραγματικά ψεύτικη αιτιολογία ότι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος για να σου κρατάνε το παιδί και δια της βίας να του κάνουν φαρμακευτικό έλεγχο και αγωγή.
Το Ρόλο ανέλαβε στα Ellinika Xoaxes o AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο κύριος αυτός που είναι και απόφοιτος Νομικής και τα Ellinika Hoaxes υποκαθιστώντας όργανα και Δικαιοσύνη φόρεσε “μάσκα ψεύδους” στην Κοινοποίηση του δημοσιεύματος στο Facebook υποστηρίζοντας οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος να σου πάρουν τα παιδιά για θεραπεία ….κλπ

Ο Νόμος κύριε Περδικόπουλε πρέπει απαραίτητα να γράφει ότι παίρνει παιδιά? Κάθε Νόμος που ψηφίζεται ισχύει για όλους τους Έλληνες. Εξαιρεί τα παιδιά κάποιο άρθρο του?

Καταλάβατε πως λειτουργούν τα Hoaxes και τα συνεργαζόμενα αστέρια που έχει μέσα? Πως ένα Νόμο τον βγάζει ΨΕΥΤΙΚΟ και παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ενώ στην πραγματικότητα είμαστε όλοι ΣΤΟΧΟΙ ανα πάσα στιγμή.
Πουθενά δεν λέει οτι εξαιρούνται τα σχολεία από ελέγχους. Ισχύει για όλη την Επικράτεια.


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ....
Στις ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον κορονοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα Βοΐου Κοζάνης….

http://nikosxeiladakis.gr

Σχόλια