Ο ΤΡΑΜΠ ΖΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!

ΒΛΕΠΕΙ ΝΟΘΕΙΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, με ανάρτηση του στο twitter θέτει ζήτημα αναξιοπιστίας εξαιτίας της επιστολικής ψήφου και αναρωτιέται αν γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να αναβληθούν οι φετινές εκλογές του Νοεμβρίου.
Με την επιστολική ψήφο οι εκλογές του 2020 θα είναι οι πιο ανακριβείς και ψευδείς εκλογές στην Ιστορία. Θα είναι μεγάλη ντροπή για τις ΗΠΑ. Να καθυστερήσουμε τις εκλογές μέχρι οι πολίτες να μπορέσουν να ψηφίσουν κανονικά και με ασφάλεια, έγραψε ο Τράμπ.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο ίδιος υποστήριξε ότι η ψήφος-επιστολή, αποδεικνύεται ότι είναι σκέτη καταστροφή. <<Ακόμη και οι δοκιμαστικές περιοχές είναι πολύ μακριά. Οι Δημοκρατικοί μιλούν για ξένη επιρροή στην ψηφοφορία, αλλά γνωρίζουν ότι η ψηφοφορία μέσω εκλογικής ψήφου είναι ένας εύκολος τρόπος για να παρέμβουν ξένες χώρες στον αγώνα. Ακόμα και πέρα από αυτό, δεν υπάρχει ακριβής μέτρηση>>.
Τον Μάιο, ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε κάνει δύο αναρτήσεις στο twitter, υποστηρίζοντας πως η επιστολική ψήφος θα αποτελέσει τον <<Δούρειο ίππο>> για νοθεία στις εκλογές του 2020. <<Η επιστολική ψήφος δεν είναι παρά ξεκάθαρη απάτη. Οι ψήφοι θα κλαπούν, οι κάλπες θα παραποιηθούν ακόμη και θα τυπωθούν παράνομα και θα υπογραφούν εσφαλμένα. Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια στέλνει ψηφοδέλτια σε εκατομμύρια ανθρώπων, οποιοσδήποτε μένει στην Πολιτεία, ανεξάρτητα ποιος είναι ή πως έφτασε εκεί, θα πάρει ένα. Αυτό θα ακολουθηθεί από επαγγελματίες που θα λένε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν ψηφίσει ποτέ πριν, πως και ποιον να ψηφίσουν. Αυτές είναι υποκινούμενες εκλογές. Ποτέ>>. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ CNN

Σχόλια