ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

Πριν από λίγο καιρό από τα χείλη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ξέφυγε μια πολύ χαρακτηριστική φράση που φανερώνει πολλά πράγματα για τις επερχόμενες εξελίξεις. Η χαρακτηριστική φράση αυτή ήταν ότι σε λίγο καιρό θα αναγκαστείτε με τα όπλα να προστατέψετε τις πατάτες σας.

Η φράση αυτή αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει ήδη και υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες μια οργανωμένη εκστρατεία καταστροφής των φυσικών πηγών διατροφής δηλαδή των γεωργικών και κτηνοτροφικών μονάδων παραγωγής με κύριο στόχο να ελεγχτεί απόλυτα όλο αυτό το κύκλωμα.
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι με αφορμή τον covid-19 και τις εξάπλωσης της ‘’θανατηφόρου’’ επιδημίας καταστράφηκαν πολλές κτηνοτροφικές μονάδες και χιλιάδες ζώα, πτηνά και λοιπά θανατώθηκαν με την πρόφαση να μην γίνουν εστίες μολύνσεως τών ανθρώπων που ασχολούνταν με την εκτροφή της. Είναι μια γενοκτονία, αφού υποχρέωναν σε μεγάλες μονάδες από 100 άτομα που εργάζονταν να παραμείνουν μόνο 10 με συνέπεια να πεθαίνουν τα ζώα που κανείς δεν τα φρόντιζε. Το κράτος για αποζημίωση τους πρόσφερε 1200 δολάρια το μήνα μέχρι να περάσει ο covid- 19. Φυσικά όταν θα τους έχει καταστρέψει εντελώς, το κράτος  θα σταματήσει και τα 1200 ευρώ το μήνα και θα τους υποχρεώσει σε εμβολιασμό και τσιπάρισμα για να προχωρήσουν την άθλια ζωή τους.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με γεωργικά προϊόντα διατροφής, όπως πατάτες κρεμμύδια κ.λ π. δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη τεχνητή έλλειψη τροφίμων που άρχισε να φαίνεται ακόμα και στα μεγάλα σουπερμάρκετ. Ο σκοπός όλων αυτών είναι να βάλουν στο χέρι τους τρόπους διατροφής τών ανθρώπων έτσι ώστε να μπορούν να τους εκβιάζουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Ένας άλλος τρόπος να διαταραχτεί η φυσική παραγωγή είναι με τους διαφόρους αεροπορικούς ψεκασμούς να μπλοκάρουν όσο μπορούν περισσότερο την ηλιακή ακτινοβολία που είναι απαραίτητη για την παραγωγή και ωρίμανση πολλών ειδών διατροφής. Θα φροντίσουν να μας αφήσουν χωρίς τίποτα από την μια ήμερα στην άλλη. Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και τα σουπερμάρκετ δεν θα ανοίξουν για πολύ καιρό θα πεινάσει πάρα πολύς κόσμος.

Ίσως, έρχεται και covid-20 τον Οκτώβριο. ……
TRUMP WARNS: Need Guns to «Guard Your Potatoes»
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Σχόλια