ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ

Οι ισραηλινές Αρχές σήμερα, κατέστρεψαν πλάκα σε νεκροταφείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, η οποία είχε χαραγμένη την τουρκική σημαία. Η Τουρκία, θέλοντας να μπεί στην <<μύτη>> των Ισραηλινών, είχε κάνει έργα στο συγκεκριμένο σημείο.
Η συνέχεια όμως ήρθε λόγω των αρνητικών σχέσεων των δύο χωρών οι οποίες επιδεινώνονται καθημερινά, με τους  Ισραηλινούς αστυνομικούς να καταστρέφουν την εμφανιζόμενη τουρκική σημαία. Με τον τρόπο αυτό έστειλαν νέο μήνυμα πρός τον Ερντογάν, ότι καλό θα είναι να ασχολείται με τα δικά του χωράφια.
Israeli authorities destroy a plate that has been placed by Turkey after a restoration project at a cemetery in East Jerusalem...... Οι ισραηλινές αρχές κατέστεψαν μια πλάκα που έχει τοποθετήσει η Τουρκία μετά από έργο αποκατάστασης σε νεκροταφείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.
İsrail Doğu Kudüs’te bir mezarlıkta bulunan ve üzerinde Türk bayrağı da olan levhaya tahammül edemedi. Levha yıllar önce.....Το Ισραήλ δεν μπορούσε να ανεχθεί την πινακίδα με τουρκική σημαία πάνω σε ένα νεκροταφείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Gazeteci-TV-Journalist - Turkish Radio Television
Την ίδια ώρα Αθήνα-Λευκωσία-Κάιρο και Τέλ Αβίβ, με κοινές συνεχείς ασκήσεις, αλλά και σε διπλωματικό επίπεδο, ενισχύουν τη συμμαχία τους εναντίον των εξωπραγματικών διεκδικήσεων της Άγκυρας, αλλά και την συμμαχία του άξονα Τουρκίας-Κατάρ και Πακιστάν.
Στο μεταξύ από τον Έβρο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά την επίσκεψή του με τον ύπατο εκπρόσωπο για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, στις Καστανιές, ανέφερε ότι ο διάλογος μεταξύ γειτονικών χωρών με αντικείμενες ακτές για την οριοθέτηση των ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας είναι η μόνη ενδεδειγμένη οδός, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

Σχόλια