ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ

Παρά του ότι στην Ουάσινγκτον έχει τεθεί σε εφαρμογή απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά από απόφαση του δημάρχου Μιούριελ Μπάουζερ, πολλοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στην επίσημη κατοικία του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, φωνάζοντας συνθήματα και βάζοντας φωτιές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας συνεχίσθηκαν τα βίαια επεισόδια σε πολλές πόλεις της χώρας. Οι νεκροί αυξάνονται ώρα με την ώρα, καθώς όπως διαφαίνεται από πολλά δημοσιεύματα και βίντεο που κυκλοφορούν στα ηλεκτρονικά μέσα, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος κερδοσκόπος, επενδυτής και υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης Τζώρτζ Σόρος, μαζί με διάφορες <<ομάδες>>, θέλουν να <<τελειώσουν>> τον Τράμπ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση.

CNN και New York Times, δημοσιεύουν ότι αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αλλά και αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως ο Ντόναλντ Τράμπ, η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους, μεταφέρθηκαν σε υπόγειο καταφύγιο της προεδρικής κατοικίας, όπου και έμειναν για μία ώρα, προτού ανέβουν ξανά στον επάνω όροφο. Βάσει πρωτοκόλλου, όταν οι αρχές μετακινούν τον πρόεδρο Τράμπ σε καταφύγιο, μετακινούν και όλους τους συγγενείς του στο Λευκό Οίκο. 
Οι σκηνές χάους στους δρόμους πολλών πόλεων στις ΗΠΑ, (μετά το θάνατο  του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη κατά την σύλληψή του από λευκούς αστυνομικούς) συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής, έχουν αναφερθεί τέσσερις νεκροί.
Όλα δείχνουν ότι προσπαθείτε αποσταθεροποίηση της χώρας, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές. Μαγαζάτορες οπλοφορούν μπροστά από τα καταστήματά τους για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από κουκουλοφόρους οι οποίοι ρημάζουν ότι βρούν μπροστά τους.
Οι τοπικές Αρχές έχουν επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας σε τουλάχιστον 40 πόλεις. Σε 15 πολιτείες, έχει ενεργοποιηθεί η Εθνοφρουρά.
Λεηλασίες καταστημάτων αναφέρθηκαν και στη Σάντα Μόνικα, παραθαλάσσια πόλη της Καλιφόρνια που βρίσκεται κοντά στο Λος Άντζελες. Η Σάντα Μόνικα είναι περιοχή κατοικίας διασημοτήτων του Χόλιγουντ, εύπορων οικογενειών, αλλά και φοιτητών. Αστυνομικοί έφθασαν επιτόπου και συγκρούσθηκαν με διαδηλωτές και αναρχικούς που βρήκαν την ευκαιρία για <<πλιάτσικο>>.

Σχόλια