ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ. ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

Μελίντα Γκέιτς. Αμερικανίδα πρώην γενική διευθύντρια προϊόντων πληροφορικής στην εταιρεία Microsoft. Το 2000 συνίδρυσε το ίδρυμα Bill & Melinda Gates με τον σύζυγο της Μπιλ ΓκέιτςΤο ίδρυμα συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ιδιωτικά ιδρύματα του κόσμου. Τα περιουσιακά του στοιχεία, στον ισολογισμό του 2018, ανέρχονταν σε 47,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Μελίντα Γκέιτς σήμερα, πιέζει σκληρά για ένα παγκόσμιο εμβόλιο, εμφανιζόμενη φορώντας έναν ανάποδο σταυρό.
Η Savannah Guthrie του TODAY μίλησε αποκλειστικά με τη Melinda Gates, η οποία εργάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.
Λέει ότι υπάρχουν «μερικοί καλοί υποψήφιοι» για ένα εμβόλιο και ότι οι Η.Π.Α. πρέπει «να αρχίσουν να εξετάζουν μια πολιτική αμειβόμενης ιατρικής άδειας» για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στις πρώτες γραμμές. Επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ για την απάντησή της στην κρίση: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο … είναι χάος.»
Η Μελίντα Γκέιτς στην συνέντευξή της στην TODAY Σόου που πιέζει σκληρά για ένα παγκόσμιο εμβόλιο COVID-19, φορούσε ένα φωτεινό και λαμπερό σταυρό ανάποδα γύρω από το λαιμό της. 
Ο συμβολισμός είναι πολύ σημαντικός για ομάδες όπως οι Illuminati, η Νέα Παγκόσμια Τάξη και άλλες, καθώς αγαπούν να δείχνουν σημάδια πόσο πιο έξυπνοι είναι από τους υπόλοιπους. Επιθυμούν να βάλουν την αληθινή ατζέντα τους στα πρόσωπά μας και μας προκαλούν να το καταλάβουμε.
Όλα αυτά μας φέρνουν σε μια συνέντευξη που έκανε το TODAY Σόου με τη Μελίντα Γκέιτς στις 8 Νοεμβρίου, όπου βλέπουμε τη Μελίντα να φοράει ανάποδα, ή ανεστραμμένα, έναν σταυρό στο λαιμό της.
Ποιος αρέσκεται να φορά ανεστραμμένους σταυρούς; Σατανιστές, ειδωλολάτρες, μάγισσες, εμπόλεμοι, New Agers, οι περισσότεροι άνθρωποι στο Χόλιγουντ…όπως καταλαβαίνετε.
Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε γιατί η Μελίντα Γκέιτς επέλεξε να φορέσει ένα ανάποδο σταυρό στην εθνική τηλεόραση. Η συνέντευξή της το αποδεικνύει.
Γαλ. 3,13 Ο Χριστός όμως μας εξηγόρασεν από αυτήν την κατάραν του Νομου με το να γίνη ο ίδιος χάριν ημών κατάρα και να πληρώση ως λύτρον δι’ ημάς τον σταυρικόν του θάνατον. Διότι έχει γραφή εις την Παλαιάν Διαθήκην• “καταράμενος είναι καθένας που κρεμάται και πεθαίνει επάνω στο ξύλον του σταυρού”.
Οι Χριστιανοί του πρώτου αιώνα δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τον σταυρό ως σημάδι ή σύμβολο για τίποτα, γιατί; Επειδή ήταν το όργανο του βασανιστικού θανάτου του Ιησού της Ναζαρέτ.
Ο σταυρός ως εμβληματικός συμβολισμός δεν θα εμφανιζόταν έως ότου ο Βιβλικός Χριστιανισμός λεηλατήθηκε από τους Ρωμαίους γύρω στο 325 μ.Χ. Από εκεί και πέρα βλέπετε σταυρούς σε όλα, καθώς η Ρώμη ανέμειξε τον παγανισμό με τον Χριστιανισμό. Η Βίβλος μας λέει ότι ο σταυρός είναι το σημάδι μιας κατάρας, και οι καταραμένοι άνθρωποι κρέμονται πάνω τους. Κανένας έχοντας τα λογικά του που πίστευε ότι η Βίβλος δεν θα ήθελε το σημάδι μιας κατάρας να κρέμεται γύρω από το λαιμό τους, πολύ λιγότερο να φοράει ένα ανάποδο σταυρό όπως κάνουν οι ειδωλολάτρες / σατανιστές.
Η Μελίντα Γκέιτς πήγε στο Καθολικό σχολείο και αυτή και ο Μπιλ μεγάλωσαν τα παιδιά τους ως Καθολικοί. Αλλά όταν βλέπει κανείς τα εκατομμύρια δολάρια που δίνουν στην Planned Parenthood, μια οργάνωση που υπάρχει για τη σφαγή παιδιών στη μήτρα, ακριβώς τι είδους Καθολική είναι η Μελίντα, είναι λίγο σκοτεινό.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ή αλλιώς πλαστός Χριστιανισμός, αγαπά τον παράξενο απόκρυφο και ειδωλολατρικό συμβολισμό.
Ως γνωστόν η αίθουσα ακροατηρίου του Βατικανού που έχει σχήμα ακριβώς όπως ένα γιγαντιαίο φίδι και έχει το πιο περίεργο, πιο άσχημο άγαλμα ακριβώς πίσω από εκεί που κάθεται ο Πάπας. [Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θρόνος του Πάπα έχει ένα τεράστιο ανεστραμμένο σταυρό πάνω του.]
Ο απόκρυφος συμβολισμός διαπερνά το Βατικανό σε πολύ υψηλό βαθμό. Η Μελίντα Γκέιτς είναι Καθολική.
Η Μελίντα Γκέιτς για την πανδημία: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο… είναι χάος».
ΑΠΟ την TODAY: 
Στο πλαίσιο της σειράς coronavirus, The Search for Solutions, η Savannah Guthrie του TODAY μίλησε αποκλειστικά με τη Melinda Gates, η οποία εργάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.
Λέει ότι υπάρχουν «μερικοί καλοί υποψήφιοι» για ένα εμβόλιο και ότι οι Η.Π.Α. πρέπει «να αρχίσουν να εξετάζουν μια πολιτική αμειβόμενης ιατρικής άδειας» για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στις πρώτες γραμμές.

Melinda Gates On Pandemic: ‘We Haven’t Had Leadership At The National Level It’s Chaos’ | TODAY
Συντακτική Ομάδα Νίκου Χειλαδάκη
http://nikosxeiladakis.gr

Σχόλια