ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. ΤΑ 401 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Η αποφυλάκιση του κατάδικου γυμναστή Νίκου Σειραγάκη, έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, που είχε καταδίκες 400 ετών φυλάκισης, ποινή που πρακτικά εκτίεται σε 25 χρόνια, έγινε στις 22 Απριλίου από τις φυλακές των Γρεβενών όπου εκρατείτο και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Σήμερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών αποφάσισε όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του και συνεπώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση κατοικίας και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.
Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και 25 ημέρες.

Η αποφυλάκισή του είχε προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Σχόλια