ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΚΥΡΑ – ΣΜΥΡΝΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ

Σε ένα πολύ αποκαλυπτικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Hürriyet αναφέρει ότι οι τρεις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας, δηλαδή Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, είναι οι πιο επικίνδυνες για την εξάπλωση του Κορονιού, καθώς ήδη τα κρούσματα και τα θύματα είναι χιλιάδες.

Ειδικά για την Σμύρνη, απέναντι από τα Ελληνικά νησιά, εκεί όπου βρίσκονται χιλιάδες λαθρομετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, τα κρούσματα είναι όπως αναφέρεται χιλιάδες, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των νεκρών.
Στην Κωνσταντινούπολη έχει επικρατήσει ένα είδος πανικού, καθώς σε πολλά προάστια, όπως το Esenyürt, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία ενώ στα Πριγκηπόννησα απαγορεύτηκαν τα γνωστά παιτόνια που έκαναν το γύρο των νησιών.

Στην Άγκυρα τα προάστια που έχουν παρουσιάσει τα περισσότερα κρούσματα, όπως έγινε γνωστό, είναι τα : Etimesgut , Yenimahalle , Çankaya, Mamak, Keçiören και Sincan.

Εν τω μεταξύ αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι σήμερα, τι απέγιναν οι χιλιάδες των Λαθρό που βρίσκονταν στα σύνορα του Έβρου επιδιώκοντας να περάσουν σε Ελληνικό έδαφος και που οι Τούρκοι τους εξαφάνισαν κυριολεκτικά, γιατί είχαν παρουσιάσει πολλά κρούσματα του Κορονιού.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχόλια