ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

Αυτό ήταν όταν ανέστειλαν το Σύνταγμα. Είπαν ότι θα είναι προσωρινό. Δεν υπήρξε καν αναταραχή στους δρόμους. Οι άνθρωποι έμειναν σπίτι το βράδυ, παρακολουθώντας τηλεόραση, αναζητώντας κάποια κατεύθυνση. Δεν υπήρχε καν ένας εχθρός που θα μπορούσατε να δείξετε με το δάχτυλο. Margaret Atwood, The Handleaf’s Fair

Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην κυβέρνηση για να επωφεληθείτε από μια κρίση, νόμιμη ή κατασκευασμένη Αν δεν βρούμε κάποιον τρόπο για να αντισταθούμε στις κυβερνητικές εξουσίες, η πτώση θα είναι επική.
Όλα όσα προειδοποιήσαμε επί σειρά ετών, η κυβερνητική υπέρβαση, η επιθετική παρακολούθηση, ο στρατιωτικός νόμος, η κατάχρηση εξουσιών, η στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, η τεχνολογία οπλισμού που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πολιτών και ούτω καθεξής, έχει συσσωρευτεί σε αυτή τη στιγμή.
Η κακή εκμετάλλευση από τις κυβερνήσεις των παρελθουσών εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τους δικούς της κακοήθεις σκοπούς μειώνεται σε σχέση με αυτό που εκτυλίσσεται προς το παρόν.
Είναι απόλυτα Μακιαβελικό.
Ο αδερφός του Jeremy Corbyn, Piers, ισχυρίστηκε ότι ο Bill Gates και ο George Soros βρίσκονται πίσω από τον κορονοϊό.
Ο 72χρονος είπε στους οπαδούς του Twitter ότι η ασθένεια είναι μια απόπειρα να εξοντωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με ένα δηλητηριασμένο αντίδοτο. Η καρδιακή αυτή πανδημία προσομοιώθηκε τον Οκτώβριο 2019 από υπερπλούσιους μανιακούς να ελέγχουν τον κόσμο όπως ο Μπιλ Γκέιτς, Τζόρτζ Σόρος και άλλους παλιόφιλους. Τώρα είναι στ’ αλήθεια. Ο στόχος είναι μια παγκόσμια εκλογή (οι άνθρωποι δημιουργούν το πρόβλημα του CO2) με τον μαζικό εμβολιασμό τους που περιέχει δηλητήριο.

Ο κορονοϊός έφτασε επίσης στην Αφρική, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 36 αφρικανικές χώρες έχουν πληγεί από τον ιό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική έρχονται στην Αφρική και μολύνουν τους ανθρώπους εκεί που έχουν ήδη κακή υγειονομική περίθαλψη. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ακολουθείτε κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον τρόπο υγιεινής, συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος των χεριών σας. «Πλύνετε τα χέρια σας» χρησιμοποιείται επίσης στην Αφρική, αλλά εάν δεν υπάρχει νερό; Ένας δημιουργικός άνθρωπος το σκέφτηκε και γύρισε παλιά «μεταλλικά βαρέλια» σε λεκάνες για στάσεις λεωφορείων.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Σχόλια