ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 400 ΤΟΝΝΟΥΣ ΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΧΘΕΣ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ
Το «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών, για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας, έγραφε κάποτε ο Σάββας Καλεντερίδης στο Infognomon Politics.
Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας:
«Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον “Ζαν”, μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά της Μικράς Ασίας εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους» .
Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για “σαπούνι Μασσαλίας”. Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν.
Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού “πολιτισμού” προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ!!!

Το «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» (Αθήνα 1924) αναφέρεται στο μέγεθος του εγκλήματος, τους θύτες και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι μας απειλούν και πάλι.

Σχόλια