ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥ. 145000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Τελικά τι κρύβει στην γειτονική μας χώρα το καθεστώς Ερντογάν σχετικά με τον κορονοϊό;
Σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο Τούρκος καθηγητής πνευμονολόγος ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός των περιπτώσεων του κορονοϊού είναι πιθανώς περίπου 145.000 στην χώρα, ενώ όπως διεμήνυσε:Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.
Turkish professor of pulmonary medicine reveals on a national TV network that the real number of Corona cases are potentially around 145,000 and the worst is yet to come..........Τούρκος καθηγητής πνευμονικής ιατρικής αποκαλύπτει σε ένα εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο πραγματικός αριθμός υποθέσεων Corona είναι πιθανώς περίπου 145.000 και το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμη. Αbdullah Bozkurt
Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κοτζά πάντως δήλωσε ότι ο αριθμός των θανάτων από τον κορονοϊό ανήλθε στους 21. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 947.
Σε πανδημικά νοσοκομεία μετατρέπονται όλα τα νοσοκομεία της Τουρκίας, δημόσια και ιδιωτικά, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όλα θα πρέπει να δέχονται και να αντιμετωπίζουν ύποπτα κρούσματα.
Σύμφωνα με εντολή του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών, θα ξεκινήσει άμεση νομική διαδικασία και συλλήψεις σε άτομα που διασπείρουν ειδήσεις με στόχο τη δημιουργία φόβου, ανησυχίας και πανικού στο κοινό.
Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι επιβλήθηκε μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας για τους πολίτες ηλικίας άνω των 65 ετών και για τα άτομα με χρόνιες ασθένειες. 

Σχόλια