Η ΜΙΤ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ερντογάν έβαλε την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ να παίρνει μετανάστες από HOT SPOT στην Τουρκία και να τους οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα. Η ΕΕ δεν φαίνεται να αντιδρά, η Διεθνής κοινότητα κλείνει τα μάτια και η Ελληνική πλευρά δεν λαμβάνει άμεσα σκληρές αποφάσεις ώστε να αποτραπεί μία μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού εντός της χώρας.

Όπως αποκαλύπτουν τα tourkikanea.gr:

Η ροή των προσφύγων προς Ελλάδα συντονίζεται από την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών MIT με την πρώτη εξώθηση να βγαίνει σκόπιμα από τα κέντρα κράτησης προσφύγων.

Πήραν ανθρώπους μέσα στην νύχτα και τους μετέφεραν σε συνοριακές περιοχές. 
Abdullah Bozkurt       28/2/2020
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το Αϊδίνι, στο δυτικό τμήμα της Τουρκίας.
Τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, αναφέρουν ότι μετά τη δήλωση του εκπροσώπου του ΑΚΡ, ο οποίος διεμήνυσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να συγκρατήσει την εντεινόμενη ροή των προσφύγων από τη Συρία και ο Τούρκος πρόεδρος άνοιξε τα σύνορα με την Ελλάδα, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετά από σύσκεψη που είχε νωρίς το πρωί με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, αναχωρεί για τον Έβρο, δίνοντας εντολές για ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων όπου χρειαστεί, οι οποίες θα συνεργαστούν με την αστυνομία κατά περίπτωση.

Σχόλια