Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΑΒΓΙΖΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ


Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΥΚΟΦΥΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. 
18 συστήματα MLRS και τουλάχιστον 50 Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης ΤΟΜΑ, κατέστρεψαν χθές Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη, ανέφερε ο ρωσικός τύπος. Η Τουρκία νόμισε ότι μπορεί να παραβιάζει τις συμφωνίες με τον Πούτιν, με αποτέλεσμα τεράστιες απώλειες σε υλικό και προσωπικό για την Τουρκική πλευρά στη Συρία, αφού ο Ερντογάν προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τους φιλότουρκους τζιχαντιστές στην Ιντλίμπ.
Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ, από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, τα τουρκικά στρατεύματα και οι φιλότουρκοι τρομοκράτες έχασαν σχεδόν εκατό τεθωρακισμένα οχήματα που μεταφέρθηκαν παράνομα στη Συρία. Μέσα σε μία μόλις ημέρα, η Τουρκία έχασε τουλάχιστον 23 άρματα μάχης στη Συρία, μεταξύ αυτών και 4 Leopard, ενώ καταστράφηκαν και 2 αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά. Τα τεθωρακισμένα καταστράφηκαν αμέσως μετά την είσοδό τους στη Συρία. Οι απώλειες των φιλότουρκων μαχητών κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων, ανέρχονται περίπου σε 300 άτομα.
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ
Ρωσικά πολεμικά πλοία, εκτόξευσαν  μεγάλο αριθμό πυραύλων Κρουζ στους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο Χαλέπι.
Οι απώλειες για τους τρομοκράτες είναι τεράστιες  σε έμψυχο δυναμικό και σε εξοπλισμό, ενώ εγκατέλειψαν άρον-άρον το δυτικό Χαλέπι και τα προάστια της πόλης. Οι αντιδράσεις πλέον εναντίον της Τουρκίας από πολλές χώρες είναι εμφανείς, ενώ οι ΗΠΑ κρατάνε μάλλον στάση αναμονής.

Σχόλια