MIA AYTOKTONIA ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ

Η ΟΛΛΑΝΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πέρασε κάτι περισσότερο από ένας χρόνος, όταν μία δημοτική σύμβουλος στην Χάγη της Ολλανδίας, μέλος του κόμματος <<Ελευθερία>> αυτοκτόνησε, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο facebook, ενός βίντεο στο οποίο υποστήριζε ότι βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους αλλά το βίντεο καταργήθηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση του. Η Βίλλι Ντίλε 53 ετών, είχε στο παρελθόν εκλεγεί βουλευτής.
Η είδηση της αυτοκτονίας επιβεβαιώθηκε από την τοπική ηγέτη του Κόμματος της Ελευθερίας Karen Gerbrands, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι δεν μπορούσε να υπομένει η ίδια αυτό που της είχε συμβεί. 
Η Βίλλι Ντίλε εμφανίστηκε σε σύγχυση, περιγράφοντας με λεπτομέρειες το συμβάν, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την πολιτική, φοβούμενη για τα παιδιά της. <<Θέλω απλώς ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. Είχα απαχθεί, βιάστηκα και δέχθηκα επίθεση από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να παραμείνω ήσυχη στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης>>, ανέφερε στο βίντεο.
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Από τότε το θέμα <<ξεχάστηκε>>, αφού εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι η Βίλλι είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την επίθεση αλλά δεν υπέβαλε ποτέ επίσημη καταγγελία. <<Μιλήσαμε για βιασμό. Της προσφέραμε βοήθεια και της είπαμε ότι χρειαζόμαστε επίσημη καταγγελία και αποδεικτικά στοιχεία για να ξεκινήσουμε έρευνα>>.
ΥΓ* Το βίντεο σήμερα μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=t3__IZFCVp8&feature=emb_logo

Σχόλια