ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ SWAT ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ελληνική κατασκευή υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιήθηκε εχθές σε επιχείρηση των SWAT (ΕΚΑΜ των ΗΠΑ), στο New Hampshireγια την αντιμετώπιση περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που εξελίχθηκε τα ξημερώματα, σύμφωνα με το boston.cbslocal.com

Οι άνδρες της συγκεκριμένης ομάδας  χρησιμοποίησαν το δiκύαλο νυχτερινής όρασης ΝΥΧ, το οποίο λειτούργησε υποδειγματικά και κατασκευάζει η THEON SENSORS. Η ΤΗΕΟΝ SENSORS αποτελεί μέρος ομίλου βιομηχανικών εταιριών που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία για πάνω από μία εικοσαετία στην παγκόσμια αγορά της Αεροδιαστημικής, της Άμυνας, της Τεχνολογίας και της Ασφάλειας. Είναι Ελληνική εταιρία σχεδίασης, ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Το δικύαλο νυχτερινής όρασης ΝΥΧ, είναι αποτέλεσμα και της στρατηγικής συνεργασία της THEON SENSORS με την Αμερικάνικη HARRIS Night Vision, με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία και αποτελεί μία από μεγαλύτερες εταιρίες night vision στον κόσμο.

Η THEON SENSORS, μαζί με τις άλλες εταιρίες του ομίλου EUROPEAN FINANCE & AEROSPACE GROUP, εξάγει προϊόντα, που σχεδιασμός και παραγωγή έγιναν στη χώρα μας, σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο.

Σχόλια