ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΠΟΛΑΚΗ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

Πρίν από μερικούς μήνες ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, για το ΚΕΕΛΠΝΟ και για τη Novartis. Τώρα χαιρετιούνται σα να μη διαμεσολάβησε τίποτα όλο το προηγούμενο κοινοβουλευτικό διάστημα.

Όλα συνέβησαν στο εντευκτήριο της Βουλής, εκεί που ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης έπινε τον καφέ του περιμένοντας να ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής, του Κώστα Τασούλα. Κάποια στιγμή, εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης και απευθυνόμενος στον κ. Μηταράκη του λέει: Έχεις ddt ( παλιό ισχυρό παρασιτοκτόνο) στο σπίτι σου; με αφορμή τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας πως βρήκε στο γραφείο του στο υπουργείο, φωλιές με κατσαρίδες.
Πάνω στη συζήτηση, περνά από μπροστά τους ο Αδωνις Γεωργιάδης και χαιρετιούνται με τον Παύλο Πολάκη δια χειραψίας, σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα μεταξύ τους.
Όταν ρωτήθηκε έπειτα από λίγη ώρα ο κ. Γεωργιάδης, γιατί τόσο θερμή χειραψία με αυτόν που <<βριζόταν>> πρίν από λίγες μέρες, η απάντηση ήταν: Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός.

Σχόλια