ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ;

Ο πρόσφατος μεγάλος σεισμός στην Καλιφόρνια έχει γείρει πολλά ερωτηματικά ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είναι η αρχή μιας σειράς μεγάλων σεισμών από το ρήγμα του Αγίου Αντρέα.
ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Αμερικανοί ερευνητές εκφράζουν υπόνοιες ότι ο σεισμός αυτός δεν ήταν φυσικός σεισμός αλλά προκλήθηκε από μια σύγχρονη ειδικευμένη τεχνολογία …
Είναι γνωστά τα πειράματα προκλήσεως σεισμικών δονήσεων με την τεχνολογία Τέσλα αυτού του μεγάλου ερευνητή που πέθανε ξεχασμένος χωρίς να ανταμειφτεί για τις μεγάλες ανακαλύψεις του.
Σύμφωνα με την τεχνολογία αυτήν ο τρόπος και η εκδήλωση σεισμικών δονήσεων ταιριάζει με τον τρόπο που εκδηλώθηκε η μεγάλη σεισμική δόνηση στην Καλιφόρνια.
Οι ίδιες στρατιωτικές αρχές της Καλιφόρνιας έχουν ομολογήσει ότι τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει κάποια πειράματα προκλήσεων σεισμικών δονήσεων χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία. Ο σκοπός αυτών των πειραμάτων είναι η αξιολόγηση των καταστρεπτικών επιπτώσεων σε μια προοπτική χρήσεως κατά εχθρικών στόχων.
Είναι γνωστό ότι αναλόγου φύσεως πειράματα από τις ίδιες υπηρεσίες έχουν γίνει και για την πρόκληση πυρκαγιών με ακτίνες λέιζερ ακόμα και για την πρόκληση καταστροφικών καιρικών φαινομένων.
Ο Νίκολα Τέσλα αποκάλυψε ότι ένας σεισμός που έριξε αστυνομία και ασθενοφόρα στην περιοχή του εργαστηρίου του στην οδό Ε. Χιούστον, Νέα Υόρκη, το 1898, ήταν το αποτέλεσμα μιας μηχανής που πειραζόταν εκείνη τη στιγμή:Οι μπερδεμένοι εφημερίδες αναρριχήθηκαν σε αυτό ως ένα τουλάχιστον πράγμα που μπορούσαν να καταλάβουν και ο Νίκολα Τέσλα, «ο πατέρας του σύγχρονου ηλεκτρισμού», είπε τι συνέβη, ως εξής:
Πειράχτηκα με δονήσεις. Είχα ένα από τα μηχανήματά μου να πηγαίνει και ήθελα να δω αν θα μπορούσα να το ταιριάσω με τη δόνηση του κτιρίου. Το έβαλα σε εγκοπή μετά από εγκοπή. Υπήρξε ένας ιδιόμορφος ήχος πυρόλυσης. Ζήτησα από τους βοηθούς μου από πού ήρθε ο ήχος. Δεν το γνώριζαν. Έβαλα το μηχάνημα μερικές περισσότερες εγκοπές. Υπήρξε ένας πιο δυνατός ήχος. Ήξερα ότι ήμουν πλησίον της δόνησης του κτιρίου του χάλυβα. Έσπρωξα το μηχάνημα λίγο ψηλότερα. «Ξαφνικά όλα τα βαριά μηχανήματα στη θέση τους πετούσαν γύρω. Πήρα ένα σφυρί και έσπασε το μηχάνημα. Το κτίριο θα ήταν «για τα αυτιά μας» σε λίγα λεπτά. Έξω στο δρόμο υπήρχε πανδαιμόνιο. Η αστυνομία και τα ασθενοφόρα έφτασαν. Είπα στους βοηθούς μου να μην πω τίποτα. Είπαμε στην αστυνομία ότι πρέπει να ήταν σεισμός. Αυτό είναι όλο που ήξεραν γι αυτό. 
Κάποιος πονηρός ρεπόρτερ ζήτησε από τον Δρ Τέσλα σε αυτό το σημείο αυτό που θα χρειαζόταν για να καταστρέψει το Empire State Building και ο γιατρός απάντησε:
Με δονήσεις θα κάνει οτιδήποτε. Θα χρειαζόταν μόνο να ενισχυθούν οι δονήσεις της μηχανής ώστε να ταιριάζουν με τους φυσικούς κραδασμούς του κτιρίου και το κτίριο θα έπεφτε. Γι ‘αυτό οι στρατιώτες κάνουν το βήμα που διασχίζει μια γέφυρα.
nikosxeiladakis.gr

Σχόλια