ΚΟΜΜΑΤΙ - ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΠΕΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ

Την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το Α΄ Κέντρο διαβιβάσεων καταγγέλλουν οι Ειδικοί Φρουροί, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:

Η σημερινή ιστορική ημέρα στιγματίζει ως αποφράδα, την Αστυνομία και την κοινωνία , αφού από τις 06:00 τα ξημερώματα σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ . Με διαταγή του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχου Κων/νου Κουτσιβίτη, που ουσιαστικά υλοποιεί αποφάσεις και κατευθύνσεις του Αρχηγείου, έπεσε μαύρο στο ιστορικό κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ. Σήμερα ουσιαστικά έπεσε η αυλαία σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου σε μια διαδικασία υποβάθμισης, υποτίμησης και αποδυνάμωσης του έργου και της αποστολής των γυναικών και των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Δυστυχώς η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δεν ανακάλυψε ποτέ σε ποιο υπουργείο ανέλαβε καθήκοντα , επιτρέποντας με τον τρόπο της να "αλωνίζουν " επιχειρησιακά και αστυνομικά ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα την τραγική εικόνα του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την τραγική εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας από πλευράς εγκληματικότητας.
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α παρότι οι αποφάσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας έχουν στόχο να το στραγγαλίσουν συνδικαλιστικά, στερώντας του Δημοκρατικά στοιχεία λειτουργίας, να το φιμώσουν μέσα από κατά παραγγελία Ε.Δ.Ε, θα παραμείνει στο πλευρό των Συναδέλφων του διαβεβαιώνοντάς τους για δικαίωση και ευόδωση των προσπαθειών τους και προσπαθειών μας.

Σχόλια