ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν οδηγηθεί πολίτες επειδή έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελλή ένα νέο Σταυρό 15 μέτρων, στη θέση του παλιού που <<άγνωστοι>> είχαν καταστρέψει.

Οι συλληφθέντες κατασκεύασαν και τοποθέτησαν με τη βοήθεια γερανού τα ξημερώματα τον μεταλλικό Σταυρό με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση στην παραλία Απελλή της Μυτιλήνης. Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία συνέλαβε στην αρχή δύο πολίτες, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί τους συμπαραστάθηκαν και θέλησαν να προσαχθούν μαζί τους. Αυτή την ώρα όπως αναφέρει το lesvosnews.gr περίπου 40 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της αστυνομίας και  όπως έγινε γνωστό σε βάρος τους σχηματίζoνται δικογραφίες.

Για την τοποθέτηση του Σταυρού έχει υποβληθεί μήνυση γιατί ενοχλούσε τους αλλοδαπούς !!

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο από μία δημόσια ανακοίνωση της ΜΚΟ Συνύπαρξη, για παράνομη τοποθέτηση μεγάλου τσιμεντένιου λευκού σταυρού στην παραλία.  Η ΜΚΟ ζήτησε με επιστολή της από τον Δήμο Λέσβου να απομακρυνθεί ο σταυρός από το συγκεκριμένο σημείο. 

Σχόλια