KAMMENOΣ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΦΩΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ....

Εγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα για να καταλάβουν τι σημαίνει εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ και μένω με τρεις υπουργούς, απεκάλυψε σήμερα  ο Πάνος Καμμένος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θέμα πλειοψηφίας την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια.

Προειδοποίησε ότι η χώρα θα πάει σε εκλογές πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου εάν το Μέγαρο Μαξίμου του διαλύσει την κοινοβουλευτική ομάδα και διατηρήσει αποστάτες στο κυβερνητικό σχήμα.

Μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ανέφερε: Η Κουντουρά και ο Κόκκαλης με πούλησαν μία φορά, ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές και γι' αυτό το λόγο εμείς κάποιες φορές θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή. Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ, έγινε δύο φορές βουλευτής και έγινε δύο φορές υπουργός. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειες ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Αν στον ανασχηματισμό ο Τσίπρας δεν αλλάξει όσους προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, τότε έχουμε πόλεμο. Εάν προχωρήσουν σε βρώμικες κινήσεις και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα πρέπει να ξέρουν ότι παρέλαση δεν θα κάνουμε. Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι θα έχουμε πλέον πόλεμο.  
Να σημειωθεί ότι το  το σενάριο που προωθείται παρά τους προβληματισμούς κοινοβουλευτικών, είναι η τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, ώστε να σχηματισθεί κοινοβουλευτική ομάδα 5 ατόμων από ανεξάρτητους βουλευτές από 10 που είναι σήμερα.

Σχόλια