ΔΗΛΩΝΩ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.......


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Γή Ελληνική.

Η Ιστορία δίδαξε ότι ο Εφιάλτης ήταν ένας. Η σύγχρονη Ελληνική ιστορία, σε λίγες ώρες θα προσθέσει κι άλλους. Πολύ περισσότερους. Και θα ξεπηδήσουν μέσα από το Ελληνικό Ιερό Κοινοβούλιο που δίδαξε Δημοκρατία.

Σήμερα το μεσημέρι, μικρά απαίσια ιστορικώς ανθρωπάκια, που δεν εκφράζουν πλέον τον Ελληνικό λαό, θα παραχωρήσουν Ελληνική Γή. Γή ποτισμένη με αίμα. Γή ηρώων. Γή ολοκαυτωμάτων. Γή που γέννησε Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΟΝΑΧΟ ΣΑΜΟΥΗΛ, ΚΑΝΑΡΗ, ΜΙΑΟΥΛΗ, ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ, ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ…… και τόσους άλλους αμέτρητους πραγματικά ήρωες αγωνιστές που δόξασαν με τη ζωή τους τον Άγιο αυτό τόπο.

Ελληνόφωνοι δούλοι ξένων κέντρων, που εξελέγησαν από τον Ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι να τον προδίδουν με τις αναίσχυντες πράξεις τους,  έχουν αποφασίσει να πουλήσουν το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας στο προτεκτορατοκρατίδιο των Σκοπίων, που γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε από την Διεθνή Συνωμοσία. Τα Σκόπια δημιουργήθηκαν δίπλα στην Ελλάδα, για να κλέψουν πρώτα το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και μετά να ξεκινήσει η διεκδίκηση εδαφών ώστε να είναι ορατή πλέον η σμίκρυνση της Ελλάδας και ίσως σε επόμενα χρόνια ο πλήρης διαμελισμός της.

Γίνεται προσπάθεια για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας, να αρχίσει η αφαίρεση εδαφών χωρίς πόλεμο, με την συνεργασία Ελλήνων Βουλευτών, που έδωσαν όρκο για πίστη προς την πατρίδα.

Δηλώνω προσωπικά. Γνωρίζω όλες τις δυνατότητες που έχω ως πολίτης αυτής της χώρας να την υπερασπιστώ. Γνωρίζω επίσης το τι με παρέχει το Σύνταγμα για να υπερασπιστώ πατρίδα και συνείδηση.
Και θα κινηθώ με βάση τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος.
Ο ΣΥΝΕΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΓΗ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΥΑΝΙΔΗΣ

Σχόλια