ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει παραγγείλει δικές του δημοσκοπικές έρευνες, γιατί βλέπει μέσω ανεξαρτήτων δημοσκοπήσεων τα ποσοστά του να μειώνονται συνεχώς ιδιαίτερα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα χαμηλότερα ποσοστά <<ντροπής>> σημειώνονται στη Β. Ελλάδα. Γενικά σε ολόκληρη τη χώρα οι πολίτες είναι οργισμένοι με την κατάπτυστη συμφωνία στο μεγαλύτερο αυτή την εποχή εθνικό θέμα. Το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων θα κρίνει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, μιας και όλα δείχνουν κατά τους δημοσκόπους ότι όσοι ψήφισαν την συμφωνία θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναεκλεγούν όσο οι αντιδράσεις συνεχίζονται. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέπτεται και το σενάριο των εκλογών την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Μαίου, λόγω και του γεγονότος ότι οι πολίτες συνήθως ψηφίζουν μαζικά δημοτικούς συμβούλους, με αποτέλεσμα να μειωθεί και η αποχή που θα κρίνει ίσως το εκλογικό αποτέλεσμα.
Κομβικά σημεία για την ημερομηνία των εκλογών, οι εκβιασμοί Πάνου Καμμένου, τα συνεχή επεισόδια σε βάρος πολιτικών μετά την κύρωση της συμφωνίας Πρεσπών στη Βουλή, οι ανακοινώσεις συλλόγων ότι είναι ανεπιθύμητοι όσοι ψηφίσαν την προσβλητική και ανιστόρητη συμφωνία για τον Ελληνισμό, οι συνεχείς αλυτρωτικές δηλώσεις Ζάεφ, η αλλαγή της πραγματικής ιστορίας μέσα από τα σχολικά βιβλία και οι ψευδείς δηλώσεις Τσίπρα στην Κύπρο για 70.000 πολίτες που πήγαν στο συλλαλητήριο, χαρακτηρίζοντάς τους εθνικιστές, λαϊκιστές και ανόητους που διαδηλώνουν ενώ η πλειοψηφία που σκέπτεται είναι υπέρ της συμφωνίας. Επίσης με τις αναφορές του Ξένου Τύπου για ανταλλάγματα από τους δανειστές, με χαλάρωση των δημοσιονομικών δεσμεύσεων της χώρας μας.
Και παρά του ότι η κυβέρνηση στρέφεται σε αυξήσεις μισθών, επιδόματα, ρυθμίσεις χρεών και προσλήψεις, το εναντίον της κλίμα δεν φαίνεται να αλλάζει.

Σχόλια