ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Γράφει ο Απόστολος Μακρυανίδης

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας, ήταν και είναι αντίθετη με την Συμφωνία των Πρεσπών. Την ώρα που με ισχνή πλειοψηφία η Βουλή αποφάσισε να επικυρώσει την συμφωνία, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Γιατί τώρα που ο Έλληνας πολίτης έχει τόσα προβλήματα; Γιατί τώρα που  Ελλάδα και ΕΕ δεν μπορούν να ελέγξουν την λαθρομετανάστευση και κατάντησαν τη χώρα μας πολυεθνική; Γιατί τώρα που οι αλυτρωτικές αναφορές όλων σχεδόν των γειτόνων μας <<χτυπάνε>> κόκκινο; Γιατί τώρα που όλα δείχνουν ότι οι πολίτες θα τιμωρήσουν εκλογικά τον Σύριζα, αφού κατάφερε να διχάσει την Ελληνική κοινωνία; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. <<πουλημένες>> συνειδήσεις, εμπλοκές ξένων χωρών, παραληρήματα ανθελλήνων, απειλές και επιθέσεις.

Ήρθε τελικά η ώρα για αλλαγή αυτού του πολύχρονου συστήματος που ταλαιπώρησε με αρνητικές γενικά προσφορές ολόκληρο το έθνος; Αυτό το ερώτημα έχει απάντηση. ΝΑΙ.  

Μπαίνουμε σε νέους δρόμους. Ιδεολογίες απέτυχαν, κομματικοί χώροι καταστράφηκαν, ανέντιμοι κυβέρνησαν, απάτριδες πήραν κομμάτια εξουσίας στα χέρια τους. Ήρθε η ώρα. Φαίνεται εξ αποστάσεως. Το παλιό πεθαίνει, μαζί με νέους σε ηλικία κυβερνήτες, που αντί να το αλλάξουν το υπηρέτησαν πιστά.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ

Ο λαός τρίζει τα δόντια. Κανένα πλέον πολιτικό έλεος στους διεθνιστικούς κανόνες αλλαγής συνόρων και Ιστορίας. Η ετυμηγορία της λαϊκής βούλησης αγνοήθηκε στην απαράδεκτη και κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και ξύπνησε συνειδήσεις. Κάποιοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν θα έχουν πια καθ΄ όλη τη διάρκεια του βίου τους ήσυχο ύπνο και αξιοπρεπή αντιμετώπιση από τους συμπολίτες.

Σχόλια