ΑΝΑΒΟΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΛΕΞΗ - ΠΑΝΟΥ

Είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δήλωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λόγω της εμπλοκής στα Σκόπια. Λίγες ώρες πρίν ο ίδιος είχε πει ότι: Δεν υπάρχει δήλωση ότι παραιτούμαι.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος στη Βουλή ενώπιον βουλευτών και της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων δυνάμεων στο ξεκίνημα της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Εθνικής 'Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed, κι ενώ οι βουλευτές της ΝΔ αποχωρούσαν από την αίθουσα, ανέφερε: Ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση από υπουργός, ούτε μπορεί να προδικάσει η ΝΔ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια, ούτε έχω δηλώσει εγώ πουθενά επισήμως ή ανεπισήμως ότι τελώ υπό παραίτηση.
Όσο για τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο Πάνος  Καμμένος κατάφερε να συγκεντρώσει τους βουλευτές και προχώρησε στη συνεδρίαση, χωρίς την Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά.

Σχόλια