ΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ; ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Οι υψηλοί τόνοι δεν με συγκινούν. Το πολιτικό θέατρο δεν αρέσει. Το ότι πάντοτε στις εκλογές συγκρούονται δύο λάθη το έχουμε κατανοήσει. Το ότι το σύστημα για να επιβιώσει χρειάζεται κάπου - κάπου να κοντράρεται εκ των έσω πασίγνωστο. Το ότι συμφωνούν και οι δύο σε διπλή ονομασία με τον όρο <<Μακεδονία>> στο περιεχόμενο, επίσης.

Η προσπάθεια για να συνεχίσει ο συστημικός πολιτικός κόσμος την επαίσχυντη προπαγάνδα, γίνεται ολοένα και περισσότερο γνωστός. Την ώρα που και η <<κουτσή Μαρία>> τους πήρε χαμπάρι αυτοί συνεχίζουν απτόητοι την πόλωση.

Εκλογές έρχονται.  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βολεύονται εάν μικρά κόμματα διαλυθούν ή λήψουν απο τον εκλογικό χάρτη στο τοπίο ενός νέου δικομματισμού. Το δείχνει ο τρόπος τους, το επιβεβαιώνει ο λόγος τους. Κουβέντες άνευ αξίας για τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας που κατέστρεψαν και εξακολουθούν να καταστρέφουν οι πολιτικές τους.

Ας μη μασήσει ο Ελληνικός λαός γιατί ο σκοπός τους ένας και μοναδικός. ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, αλλά και ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ..... Αυτοδύναμοι μαζί!!!!

Σχόλια