ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΟΣΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ

Ο ανεκδιήγητος αλβανός πρωθυπουργός, φίλος του Ερντογάν και της Τουρκίας, προκαλεί μέσα από τον πάτο του πολιτισμικού βαρελιού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Προβοκάτορες κηδειών, γαϊδούρια, γουρούνια, ύαινες, κοράκια, χαρακτήρισε ο Έντι Ράμα, όσους συμμετείχαν στην κηδεία του ομογενούς  Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. 

Απαντώντας σε συμπατριώτη του στο λογαριασμό του στο ΦΒ που του ζήτησε να τοποθετηθεί για την κηδεία του ομογενούς, ο Ράμα δήλωσε ότι η Αλβανία δεν μάχεται ούτε με φέρετρα, ούτε με προβοκάτορες κηδειών.
Η απάντηση περιέχει μίσος παρά τις κάποιες <<σάλτσες>> .Όποιος ήρθε να προκαλέσει, ήρθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και έφυγε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου, ανέφερε χαρακτηριστικά απαντώντας σε συμπατριώτη του με το ψευδώνυμο Lucky Boy London, ο οποίος του ζήτησε να παρέμβει και να βάλει τους Έλληνες στη θέση τους, δείχνοντας τους την αξία του ως αλβανικό έθνος.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δεν δέχθηκε τον όρο Γραικός (greku). Είναι το ίδιο αηδιαστικό με αυτούς που λένε Αλβανοί στην άλλη πλευρά, έγραψε. Η Ελληνική μειονότητα, οι καλοί άνθρωποι της μειονότητας δεν είναι Γραικοί, αλλά αξιοπρεπείς και αναντικατάστατοι πολίτες της Αλβανίας. Η Αλβανία δεν ντροπιάζεται από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια. Είναι βρωμερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους, ανέφερε ο Ράμα. Και συνέχισε:
Ένα έθνος που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια.

Σχόλια